Max Mara opent in herontwikkeling P.C. Hooftstraat Amsterdam

Share

Larissa Popelier

19 oktober 2023

Het object, gelegen aan de P.C. Hooftstraat 107-109 in Amsterdam en gesitueerd in het hart van de premium winkelstraat van Nederland, is door de eigenaar RJB Group volledig gerenoveerd tot een moderne winkelruimte over diverse niveaus alsmede appartementen op de verdiepingen. Tot recent was hier Parfumerie Douglas gehuisvest.

Het gebouw is volledig gesloopt en opnieuw opgebouwd tot een multi-use object met een winkelruimte van circa 605 m² bvo. De winkel is voorzien van een moderne gevel, hoge plafonds en opnieuw opgebouwd conform de meest recente ESG toepassingen.

Max Mara, een Italiaanse retailer met winkels en verkooppunten in meer dan 100 landen, waaronder 4 winkels in Nederland, en opgericht in 1951, heeft deze winkel langjarig gehuurd en zal naar verwachting in Q4 2023 de winkel voor consumenten openen.

Alain Rosenbaum (RJB Group): “wij hebben een rotsvast vertrouwen in de P.C. Hooftstraat en zullen hier blijven investeren. Wij zijn trots deze gigantische herontwikkeling samen met Max Mara afgerond te hebben”.

B&O Retail adviseerde Max Mara in deze transactie.