Ons aanbod

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 132

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Esprit, Costes, Zumo, Adidas, Marc Cain, Apple, Björn Borg en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 101

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Rituals, Holland & Barrett, Bolia, Carhartt, Cowboys2Catwalk en Aesop.

Amsterdam

Te huur

Rokin 124

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij de Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers zich hebben gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Diezestraat 42

De winkel-/kantoorruimte is gelegen in de Rivierenbuurt, op de hoek van de Diezestraat en de Geulstraat, op nog geen 100 meter van de Scheldestraat en de RAI. In de directe omgeving zijn diverse speciaalzaken, hippe koffiezaken, restaurants en winkels voor de dagelijkse benodigdheden gevestigd.

Amsterdam

Te huur

VALERIUS

Het Valerius gebouw is een zeer hoogwaardig en tijdloos appartementencomplex dat, wat ruimte, afwerking en serviceniveau betreft, ongeëvenaard is in Nederland. Valerius is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar, midden in Oud-Zuid en toch een oase van rust. Daarnaast biedt Valerius het ultieme in comfort en convenience, zoals extra services en optimale veiligheid, 24 uur per dag. Valerius heeft de luxury van een eigen spa, een fraai zwembad en een complete gym. Er zijn 3 units beschikbaar. De totale oppervlakte van de drie objecten bedraagt circa 252 m², onderverdeeld als volgt: Unit 00.04: circa 120 m², Unit 00.05: circa 52 m², Unit 00.06: circa 80 m². Deelverhuur is bespreekbaar. De bestemming van de units is maatschappelijke - alsmede consumentverzorgende dienstverlening. Bij de maatschappelijke bestemming kan gedacht worden aan voorzieningen op het gebied van welzijn en zorg. Bij consumentverzorgende dienstverlening worden geen goederen verkocht, maar wordt in de vorm van tijd (uren) een dienst aangekocht of ingehuurd bij een zelfstandige ondernemer zoals o.a. kappers, city spa’s, fysiotherapeuten, apotheek, nagelstudio’s en cosmetische klinieken.

Amsterdam

Te huur

Parnassusweg 213

De winkelruimte is gelegen aan een winkelstrip in de directe omgeving van o.a. Kamera Express, Bagels & Beans, Warmteservice, Poggenpohl Studio Amsterdam, Grand Prix Copyrette, Eefje Voogd Makelaardij etc. De Parnassusweg is een straat in het Amsterdamse stadsdeel Zuid en naast de Zuidas. De nieuwe Rechtbank Amsterdam is ook aan de Parnassusweg gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Singel 280

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Singel en de Gasthuismolensteeg, in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van de populaire 9 straatjes, waar merken zoals COS, Carhartt, Filippa K., Levi’s, Ba&sh, Scotch & Soda, Fred Perry, Replay en American Vintage vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 28

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een gezellige winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod in verschillende prijsklassen. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurants Ferilli’s, VANDERVEEN, QV Winebar x Osteria, Bar Kaspar, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen in de directe omgeving van Gebr. Winter, Spiegelgracht Juweliers, Joe & The Juice, Ici Paris XL, Douglas, Boekhandel Van Rossum en Atelier Munro.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 39

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, temidden van de Kalverstraat en de Leidsestraat. In de straat zijn verder gevestigd: Nespresso, Diesel, & Other Stories, Seiko, All Saints, Scotch & Soda, Lindt en Stach.

Amsterdam

Te huur

Horeca 4 object Kinkerstraat 186

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Albert Heijn, Dixons, Hunkemöller, WE alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden. Het betreft hier een object met Horeca 4 bestemming.

Groningen

Te huur

Herestraat 73

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, in de directe omgeving van o.a. HEMA, C&A, H&M, Costes, G-Star RAW, Schaap & Citroen en vele andere nationale - en internationale retailers en op een steenworp afstand van diverse horecagelegenheden.

Haarlem

Te huur

Anegang 13-15

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, een van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Hugo Boss, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Tony & Guy en Linchierie gevestigd zijn.

Haarlem

Te huur

Anegang 11

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, een van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Hugo Boss, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Tony & Guy en Linchierie gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 106

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Zwartjes, Dante 6, Pata Negra, Filipa K, Aesop, Sissy Boy, Bolia, Rituals, Cowboys 2 Catwalk en Vanilia.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 130

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 79

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, ZARA, H&M, Costes, Apple, WAM Denim en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Marathonweg 14

De gerenoveerde winkelruimte gelegen middenin Amsterdam Zuid. De buurt is vrijwel geheel in de jaren 1920 bebouwd in de stijl van het Plan-Zuid van Berlage. De straat kenmerkt zich met winkels die voorzien in de dagelijkse voorzieningen alsmede boetieks, een schoonheidssalon en populaire horeca gelegenheden voor de koffie, lunch, borrel en diner met grote terrassen.

Utrecht

Te huur

Vredenburg 150

Het casco horeca object is gelegen in het centrum van Utrecht, in de directe nabijheid van talrijke nationale en internationale winkelformules, diverse horecagelegenheden en de in- en uitgang van het vernieuwde Hoog Catharijne en stationsgebied Utrecht Centraal.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 46

De winkelruimte is gelegen aan de P.C. Hooftstraat, DE luxury A1 winkelstraat van Amsterdam. De winkel ligt tussen Burberry en Carolina Herrera en in de directe omgeving van Schaap & Citroen, IKKS, Emporio Armani, Chanel, Bottega Veneta, IWC en Boggi Milano.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 40

De gerenoveerde winkel -/ horecaruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het 5* Conservatorium Hotel, direct om de hoek van de luxe P.C. Hooftstraat en in de directe omgeving van o.a. Rituals, The Society Shop, Vanilia, Sandwich, Zara Home en de nieuw geopende winkels van Labfresh en Allestedlund.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 12

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, temidden van de Kalverstraat en de Leidsestraat. In de straat zijn verder gevestigd: Nespresso, Diesel,, & Other Stories, Seiko, All Saints, Scotch & Soda, Lindt en Stach.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 25

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. We are Labels, Annadiva Lingerie, Moss Copenhagen, We are labels, Ace en Samsøe & Samsøe.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 111

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, New Yorker, Holland & Barrett, Primark en JD Sports.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 105

De winkelruimte is gelegen in de luxe A1 winkelstraat, naast Tommy Hilfiger en inde directe omgeving van o.a. Christian Dior, Hermès, Dolce & Gabbana, Hugo Boss en Michael Kors.