Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 25

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. We are Labels, Annadiva Lingerie, Moss Copenhagen, We are labels, Ace en Samsøe & Samsøe.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 111

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, New Yorker, Holland & Barrett, Primark en JD Sports.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 105

De winkelruimte is gelegen in de luxe A1 winkelstraat, naast Tommy Hilfiger en inde directe omgeving van o.a. Christian Dior, Hermès, Dolce & Gabbana, Hugo Boss en Michael Kors.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 28

A1 locatie in het centrum van Amsterdam. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd Anthropology, Abercrombie & Fitch, Ted Baker, Rituals, Timberland, Paul Warmer, Score en Hugo Boss.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 183

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, Oger Outlet, Bakkerij Van Vessem, Ulla Popken, Jutka & Riska en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 62-64

De nieuw te ontwikkelen winkelruimte is gelegen aan de P.C. Hooftstraat 62-64, de luxe A! winkelstraat van Amsterdam. Het object ligt naast Chanel en Bottega Veneta en in de directe omgeving bevinden zich Salvatore Ferragamo, Prada en de nieuwe winkel van Louis Vuitton (opening eind 2023).

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 36 / Keizersgracht 231A

De prachtige, hoge winkelruimte is gelegen op de hoek van de Keizersgracht en de Hartenstraat (zichtlocatie), de beste straat van de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 34

De prachtige, hoge winkelruimte is gelegen in de Hartenstraat (zichtlocatie), de beste straat van de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Maastricht

Te huur

Grote Staat 44

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Staat 44 in Maastricht, een autovrije winkelstraat in het centrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Holland & Barrett, Kiko Milano, Vans, Footlocker, Rituals en C&A.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 19

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een gezellige winkelstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod in verschillende prijsklassen. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurant Ferilli’s, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen op de hoek van de Beethovenstraat en de Corellistraat, in de directe omgeving van Gebr. Winter, Spiegelgracht Juweliers, Joe & The Juice, Ici Paris XL, Douglas, Boekhandel Van Rossum en andere nationale - en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 34-36

De prachtige, hoge winkelruimte is gelegen op de hoek van de Keizersgracht en de Hartenstraat (zichtlocatie), de beste straat van de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 32

De winkelruimte is gelegen aan de Hartenstraat, de beste straat van de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 5

De winkelruimte is gelegen in de Wolvenstraat, één van de wel bekende 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Rapha, North Sails, Replay, Free People, Closed en Carhartt.

Haarlem

Te huur

Zijlstraat 98

De Zijlstraat is één van de drie hoofdwinkelstraten, die naar de centrale Grote Markt toe leidt. De winkelruimte is gelegen naast The English Hatter en Steppin’Out. Directe andere buren en overburen zijn: The Society Shop, Riverwoods, Caroline Biss, Pauw, Suit Supply, Skins Cosmetics, State of Art en Rob Peetoom kappers.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 200

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels. Het aanbod in deze winkelstraat is groot, meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 90

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Hema, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 5

De winkelruimte is gelegen in de Hartenstraat, één van de wel bekende 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, IKKS, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 46

Gelegen aan de Cornelis Schuytstraat / hoek Johannes Verhulststraat in Amsterdam in het alom bekende en chique Stadsdeel Zuid – ‘Oud-Zuid’ ligt deze (geheel verbouwde) winkelruimte. De ruimte is samengevoegd met de Johannes Verhulstraat 107, daardoor is er een grote, lichte winkelruimte gecreëerd.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 74

De winkelruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het Stedelijk Museum, in de directe omgeving van o.a. Omoda, Pauw, Ace & Dik, Vanilia, Paul Noyen, Zara Home en de P.C. Hooftstraat.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 25-27

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat op de hoek met de Anegang, in de directe omgeving van o.a. C&A, NZA, Etos, Snipes, Levi’s, Swarovski, Vila en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Dam 16

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de Dam, op de hoek van de Paleisstraat en de Kalverstraat. De Dam is het hart van Amsterdam, aan het plein ligt het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument, de meest prestigieuze plek van Nederland, een absolute A1 locatie! In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Desigual, Topshop, Kiko Milano, Bershka, Urban Outfitters, H&M, Mango, Snipes, Zara en vele andere nationale en internationale retailers.

Hoofddorp

Te huur

Marktlaan 17

De winkelruimte is onderdeel van winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp, dé winkellocatie in Haarlemmermeer, met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca, zoals o.a. Blokker, Costes, JD Sports, Primark, Hema, Douglas, Flying Tiger, Mango, Zara en WE. De winkels van Vier Meren in Hoofddorp liggen maximaal 10 minuten lopen bij elkaar vandaar en het winkelcentrum is zeven dagen per week geopend. Tevens is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 26

De winkelruimte is gelegen in het fashion district, te midden van de P.C. Hooftstraat, het 5***** Conservatorium Hotel en het Museumplein waar o.a. het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Stedelijk museum te vinden zijn. Directe buren zijn The Society Shop, Vanilia en Miele.