Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 90

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Hema, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 7-9

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket , Bimba y Lola en de Leidsestraat , Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 5

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket, Bimba y Lola en de Leidsestraat, Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn. Het gehele pand is beschikbaar voor verhuur (optie 1) alsmede een mogelijkheid om alleen de begane grond en kelder te huren (optie 2). Aan het Koningsplein bestaat er de mogelijkheid om over diverse winkellagen te winkelen. Huurder dient hieromtrent navraag te doen bij de Gemeente Amsterdam.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 194

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, Nike Store, Esprit, G-Star Raw, JOTT en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

August Allebéplein 43-45 - Unit 1

In 2010 is besloten om het August Allebéplein en de directe omgeving te vernieuwen waarbij 6 woonblokken worden gerenoveerd en het August Allebéplein zelf is opnieuw ingericht. Door deze vernieuwing is het August Allebéplein een aantrekkelijk plein geworden, dat het hart vormt van de wijk Overtoomse Veld. Op het plein zijn voornamelijk winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine speciaalzaken gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Wijde Heisteeg 9

De winkelruimte is gelegen op de hoek van Herengracht en de Wijde Heisteeg. De Wijde Heisteeg is één van entree straten van de 9 straatjes, waar nationale en international formules zijn gevestigd, zoals Scotch & Soda, Samsoe & Samsoe, Skins, Paul Smith, COS, Marlies Dekkers, ByNouck, Aesop, Episode en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz en Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 270-272

Deze winkel ligt op het beste en drukste deel van de Kinkerstraat direct tussen Blokker en Praxis. Daarnaast liggen winkels zoals Kruidvat, Zeeman, The Body Shop, Action en meerdere grote winkelketens in de directe omgeving. De Kinkerstraat is een brede en levendige winkelstraat met een enorme diversiteit aan winkels. In de nabijheid zijn de Ten Katemarkt en de Foodhallen.

Amsterdam

Te huur

Keizersgracht 506

De winkelruimte is gelegen aan de Keizersgracht, om de hoek van de Leidsestraat en in de directe omgeving van o.a. Falke, Rituals, Paul Warmer, NIO House, Lululemon, Patrizia Pepe, Brandy & Melville en Ted Baker.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 128

De Van Baerlestraat in Amsterdam is de belangrijkste toegangs-/uitvalsweg van en naar de P.C. Hooftstraat en kenmerkt zich door een verscheidenheid van winkels zoals o.a. Rituals, Zara Home, Vanilia, Pauw, Petit Bateau, The Society Shop en horecagelegen-heden zoals o.a. The Seafood Shop en The Uptown Meat Club. Daarnaast is het 5***** Conservatorium Hotel, met de brasserie en restaurant Taiko, aan de Van Baerlestraat gelegen en de toegang naar het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Rijksmuseum. Het object is gelegen nabij het Museumplein en het Concertgebouw en in de directe omgeving van o.a. Soap Treatment Store, Brasserie Van Baerle, Bang & Olufsen, Rabobank, Kinki Kappers en Renzo’s Delicatessen.

Arnhem

Te huur

Vijzelstraat 23

De winkelruimte is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Arnhem, in de directe omgeving van o.a. Primark, The Society Shop, Vanilia, Score, Intimissimi, Cotton Club, Snipes, Nespresso en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 123

De nieuw te ontwikkelen winkelruimte, ontworpen door Dok Architects, is gelegen in de luxe winkelstraat, de P.C. Hooftstraat, tussen de nieuwe winkels van Yves Saint Laurent, Max Mara en Cartier, en in de directe omgeving van o.a. Louis Vuitton en Balenciaga.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 85

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, New Yorker, Holland & Barrett, Primark, JD Sports en Tip de Bruijn.

Amsterdam

Te huur

Berenstraat 22A

De winkelruimte is gelegen in de befaamde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale en international formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Samsoe & Samsoe, Skins, Paul Smith, COS, Marlies Dekkers, ByNouck, Aesop, Episode en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz en Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Overtoom 499

De winkelruimte ligt aan de Overtoom. De Overtoom is de verbindingsstraat tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg in Amsterdam-West. Op de Overtoom zijn winkels gevestigd als Bever en Run2Day, alsmede diverse interieurwinkels waaronder De Stelling Amsterdam, Fabricati Furniture, Voor De Wind-interieur en DECOR AMSTERDAM.

Groningen

Te huur

Herestraat 14

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, tussen T-Mobile en Holland & Barrett en in de directe omgeving van o.a. Costes, Only & Sons, Superdry, Zara Mode, PME Legend, Intimissimi, Monki en vele andere nationale - en internationale retailers en op een steenworp afstand van diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 189-191

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Hunkemöller, WE, alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Bilderdijkstraat 99

De winkelruimte is gelegen aan de Bilderdijkstraat, een winkelstraat met een mooie mix van kleine, unieke en grotere winkels alsmede diverse horecagelegenheden in Amsterdam Oud-West. Bekende retailers op de Bilderdijkstraat zijn o.a. Blokker, CASA, Dille & Kamille, Daily Paper, BCC, Intertoys, Kruidvat, Bristol en PLTS.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 31 - TIJDELIJK TE HUUR VANAF 1 APRIL 2023

De Cornelis Schuytstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken zoals Manwood, Nikkie, Closed, 10 Days, LaDress, Claudia Sträter en andere internationale - en nationale retailers.

Den Haag

Te huur

Venestraat 3

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Den Haag, in de directe omgeving van o.a. Esprit, Douglas, COS, Dr. Martens, Vila, Sissy-Boy, Holland & Barrett, Cotton Club en Gabor.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 16

De winkelruimte is gelegen aan de Cornelis Schuytstraat, deze kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, 10Days en Manwood, alsmede populaire horecazaken als Brasserie de Joffers, Van Dam Brasserie, Sardegna, Le Pain Quotidien en Joe & The Juice. Voor de dagelijkse boodschappen is er een gevarieerd aanbod zoals Organics supermarkt, viswinkel Visque, slagerij De Schuyt en Groentenier Tom Ensink.

Maastricht

Te huur

Grote Staat 44

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Staat 44 in Maastricht, een autovrije winkelstraat in het centrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Holland & Barrett, Kiko Milano, Vans, Footlocker, Rituals en C&A.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 54

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een populaire winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurants Ferilli’s, VANDERVEEN, QV Winebar x Osteria en Bar Kaspar, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen in de directe omgeving van Le Pain Quotidien, Be One, Pauw, Alexanderhoeve, Wolford, Douglas en andere nationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 6

De winkelruimte is gelegen in de befaamde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale - en internationale formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Essentiel Antwerp, Rain Couture, Skins, North Face, Ganni, COS, Dr Martens, Replay en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz, Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 147

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Monki, Holland & Barrett, Cotton Club, Timberland, Costes, Rituals, MSCH Copenhagen en vele andere nationale en internationale retailers.