Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 5

De winkelruimte is gelegen in de Wolvenstraat, één van de wel bekende 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Rapha, North Sails, Replay, Free People, Closed en Carhartt.

Haarlem

Te huur

Zijlstraat 98

De Zijlstraat is één van de drie hoofdwinkelstraten, die naar de centrale Grote Markt toe leidt. De winkelruimte is gelegen naast The English Hatter en Steppin’Out. Directe andere buren en overburen zijn: The Society Shop, Riverwoods, Caroline Biss, Pauw, Suit Supply, Skins Cosmetics, State of Art en Rob Peetoom kappers.

Amsterdam

Te huur

Runstraat 8

De winkelruimte is gelegen in de Runstraat, een van de bekende ‘9-straatjes’ in het centrum van Amsterdam. De 9 straatjes staan bekend om de vele charmante boutiques en vintage winkels. Ook zijn er tal van nationale en internationale fashion brands te vinden, zoals Red Wing Shoes, Fred Perry, Carhartt, Dr. Martens, COS, Samsøe & Samsøe, MUSE, Filippa K, Replay, maar ook veel kwalitatief hoogwaardige horeca.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 200

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels. Het aanbod in deze winkelstraat is groot, meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 90

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Hema, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 5

De winkelruimte is gelegen in de Hartenstraat, één van de wel bekende 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, IKKS, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 46

Gelegen aan de Cornelis Schuytstraat / hoek Johannes Verhulststraat in Amsterdam in het alom bekende en chique Stadsdeel Zuid – ‘Oud-Zuid’ ligt deze (geheel verbouwde) winkelruimte. De ruimte is samengevoegd met de Johannes Verhulstraat 107, daardoor is er een grote, lichte winkelruimte gecreëerd.

Haarlem

Te huur

Warmoesstraat 27

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, in de directe omgeving van o.a. Strellson, Schaap & Citroen, Summum, C&A, Hugo Boss, Toni & Guy, Diforza, Wolford en vele andere nationale - en internationale winkelformules.

Amsterdam

Te huur

Overtoom 129-131

De winkelruimte ligt aan de Overtoom. De Overtoom is de verbindingsstraat tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg in Amsterdam-West. Op de Overtoom zijn winkels gevestigd als Bever, Run2Day, Hare Majesteit en The North Face, alsmede diverse interieurwinkels waaronder De Stelling Amsterdam, Fabricati Furniture, Voor De Wind-interieur en DECOR AMSTERDAM.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 38

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een gezellige winkelstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod in verschillende prijsklassen. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurant Ferilli’s, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen in de directe omgeving van Gebr. Winter, Spiegelgracht Juweliers, Joe & The Juice, Ici Paris XL, Douglas, Boekhandel Van Rossum en andere nationale - en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 204-210

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; Boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels. het aanbod in deze winkelstraat is groot; meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 16

De Cornelis Schuytstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, 10Days, LaDress en SuiStudio. Ook voor de dagelijkse boodschappen kan men hier goed terecht bij o.a. slagerij Van Dam, supermarkt Organics en bakker Bertram. Tevens zijn in de straat verschillende horecagelegenheden gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 74

De winkelruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het Stedelijk Museum, in de directe omgeving van o.a. Omoda, Pauw, Ace & Dik, Vanilia, Paul Noyen, Zara Home en de P.C. Hooftstraat.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 25-27

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat op de hoek met de Anegang, in de directe omgeving van o.a. C&A, NZA, Etos, Snipes, Levi’s, Swarovski, Vila en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 6

De winkelruimte is gelegen in de Wolvenstraat, één van de 9 straatjes van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Skins Cosmetics, Denham, De Runners, Vanilia, Seletti, I.Ma.Gi.N Jewels en Bronx shoes.

Amsterdam

Te huur

Dam 16

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de Dam, op de hoek van de Paleisstraat en de Kalverstraat. De Dam is het hart van Amsterdam, aan het plein ligt het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument, de meest prestigieuze plek van Nederland, een absolute A1 locatie! In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Desigual, Topshop, Kiko Milano, Bershka, Urban Outfitters, H&M, Mango, Snipes, Zara en vele andere nationale en internationale retailers.

Hoofddorp

Te huur

Marktlaan 17

De winkelruimte is onderdeel van winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp, dé winkellocatie in Haarlemmermeer, met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca, zoals o.a. Blokker, Costes, JD Sports, Primark, Hema, Douglas, Flying Tiger, Mango, Zara en WE. De winkels van Vier Meren in Hoofddorp liggen maximaal 10 minuten lopen bij elkaar vandaar en het winkelcentrum is zeven dagen per week geopend. Tevens is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 26

De winkelruimte is gelegen in het fashion district, te midden van de P.C. Hooftstraat, het 5***** Conservatorium Hotel en het Museumplein waar o.a. het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Stedelijk museum te vinden zijn. Directe buren zijn The Society Shop, Vanilia en Miele.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 217

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes. Boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels, het aanbod in deze winkelstraat is groot. Meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 61

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Kerkstraat en de Leidsestraat, in de directe omgeving van o.a. New Zealand Auckland, Ted Baker, ICI Paris XL, Sunglass Hut, Abercrombie & Fitch, Timberland en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Huidenstraat 23

De winkelruimte is gelegen in de geliefde 9 straatjes, welke onderdeel uitmaken van de Amsterdamse grachtengordel. In de 9 straatjes bevinden zich (inter-) nationale winkelformules zoals o.a. COS, Filippa K., Replay, Fred Perry, Lincherie, We are Labels, Scotch & Soda, Ace & Tate en Skins. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix aan vintage boetieks, internationale hotelketens zoals W. en Andaz, alsmede hoogwaardige horeca.

Groningen

Te huur

Herestraat 50

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, in de directe omgeving van o.a. Zara, Ici Paris XL, McDonald’s, HEMA, Pull & Bear, JD, Snipes en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 44

De Heiligeweg is gelegen tussen de Kalverstraat en de Leidsestraat/ Koningsplein. De winkelruimte ligt in de direct omgeving van o.a. Diesel, Nespresso, Scotch & Soda, All Saints, American Vintage, Puma, Kipling, &Other Stories en l’Étoile de Saint Honoré.