Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Maasstraat 69

De winkelruimte is gelegen in de Rivierenbuurt aan de Maasstraat 69, nabij de Scheldestraat en de RAI. In de directe omgeving zijn diverse speciaalzaken, hippe koffiezaken, restaurants en winkels voor de dagelijkse benodigdheden gevestigd. De tuin hoort tevens bij het gehuurde, maar deze mag niet commercieel gebruikt worden.

Amsterdam

Te huur

Rosmarijnsteeg 10

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, tussen de Singel en de Nieuwezijds Voorburgwal, te midden van diverse winkels, horecagelegenheden en hotels.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 8

De winkelruimte is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, tussen The Sting en Holland & Barrett en in de directe omgeving van o.a. aSnipes, Uniqlo, Urban Outfitters, Under Armour, Bershka, Mango en Topshop.

Amsterdam

Te huur

Willemsparkweg 179

De winkelruimte is gelegen aan de Willemsparkweg, direct om de hoek van de Cornelis Schuytstraat met luxe merken zoals o.a. St. Ape, Closed, Menno Kroon, VLVT, Repeat, LaDress en Bellerose alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden zoals Slagerij Van Dam, supermarkt Organics en groentewinkel Tom Ensink alsmede horecagelegenheden zoals Joe & The Juice, Joffers en Le Pain Quotidien.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 68

De winkelruimte is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe nabijheid van o.a., Ted Baker, Timberland, Cheese & More, Subdued, ICI Paris XL, Brandy & Melville en Paul Warmer.

Amsterdam

Te huur

Herenstraat 21

De Herenstraat en de Prinsenstraat liggen in het verlengde van elkaar en vormen de verbinding tussen de Prinsengracht, de Keizersgracht en de Herengracht. Het zijn beide moderne winkelstraten met tegelijkertijd een authentieke charme. De historische panden geven de straten hun knusse en gezellige sfeer terwijl de exclusieve en trendy speciaalzaken zorgen voor een hippe uitstraling.

Amsterdam

Te huur

Olympiaplein 111

Gelegen aan het Olympiaplein en de drukke Stadionweg alsmede de Parnassusweg. De huidige vestiging van Fromagerie L ‘Amuse verhuist naar Olympiaplein 125, het adres voor proeverijen en al meer dan 30 jaar bekend onder andere op het gebied van kaas. Tevens zijn de bekende bakker Le Fournil en Wosh herenmode aan het Olympiaplein gevestigd en is supermarkt Marqt in de nabijheid gelegen. De Zuid-as is op loopafstand.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 58

De winkelruimte is gelegen in de P.C. Hooftstraat, naast Bottega Veneta en in de directe omgeving van o.a. Chanel, Salvatore Ferragamo, Chopard, Prada, Fendi en Louis Vuitton. De huidige winkelruimte zal worden gerenoveerd, waarbij de begane grond wordt verlaagd tot straatniveau. Hierdoor wordt de hoogte van de kelder 2 meter en de hoogte van de begane grond 4,25 meters.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 17

De winkelruimte is gelegen in de befaamde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale en internationale formules gevestigd, zoals, Scotch & Soda, Guess, Essentiel Antwerp, Rain Couture, Skins, Zoe Karssen, Replay en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz, Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Unit II Conservatorium Hotel

Het Conservatorium hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxe, culturele hart van de stad, en is een architectonisch meesterwerk, dat een monumentaal historisch pand combineert met hedendaags design. In deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam op de P.C. Hooftstraat – letterlijk om de hoek.   De unit maakt onderdeel uit van 1.100 m² winkel- en horecaruimte. Naast de Brasserie, het bekroonde restaurant Taiko en de Taiko Bar, vindt men in het Conservatorium Hotel winkels van Juwelier Bonebakker, Casa del Habano, Skins Cosmetics, Meraki Hair, Club Cinq en Karra Beck cruise wear.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 196

De winkelruimte is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, C&A, Monki, Costes, Nike Store, H&M, America Today, G-Star Raw en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 106

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Zwartjes, Dante 6, Pata Negra, Filipa K, Aesop, Sissy Boy, Bolia, Rituals, Cowboys 2 Catwalk en Vanilia.

Amsterdam

Te huur

Sint Luciensteeg 20

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en de Kalverstraat en in de directe omgeving van o.a. Zara Mode, WE Store, Douglas, Laundry, Moleskine, C&A, en vele andere nationale en internationale retailers en horecagelegenheden.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 109

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, tussen Esprit en Adidas en in de directe omgeving van o.a. Costes, Blokker, Apple, H&M, Zara, Etos en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 31

De Cornelis Schuytstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken zoals Manwood, Nikkie, Closed, 10 Days, LaDress, Claudia Sträter en andere internationale - en nationale retailers. De winkel heeft een totale oppervlakte van 122 m², verdeeld over de begane grond, entresol en het souterrain.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 219

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels zoals het net geopende flagshipstore Studio Henk. Het aanbod in deze winkelstraat is groot, meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 270-272

Deze winkel ligt op het beste en drukste deel van de Kinkerstraat direct tussen Blokker en Praxis. Daarnaast liggen winkels zoals Kruidvat, Zeeman, The Body Shop, Action en meerdere grote winkelketens in de directe omgeving. De Kinkerstraat is een brede en levendige winkelstraat met een enorme diversiteit aan winkels. In de nabijheid zijn de Ten Katemarkt en de Foodhallen.

Haarlem

Te huur

Anegang 38-40

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, in één van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Toni & Guy en Lincherie gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Horeca unit VALERIUS

VALERIUS is een zeer hoogwaardig en tijdloos appartementencomplex dat, wat ruimte, afwerking en serviceniveau betreft, ongeëvenaard is in Nederland. Het betreft 1 grote unit op de begane grond, gelegen aan de Lassusstraat in Amsterdam en deel uitmakende van het high-end appartementencomplex VALERIUS. Oud Zuid kenmerkt zich door bijzondere architectuur, belangrijke culturele instellingen zoals Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw, alsmede bijzondere winkelstraten zoals de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en de luxe P.C. Hooftstraat alsmede de vele horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Scheldestraat 55-57

De winkelruimte is gelegen in de Scheldestraat, één van de meest levendige straten in de Rivierenbuurt. Deze straat vormt in de Rivierenbuurt over het Amstelkanaal het verlengde van de Ferdinand Bolstraat. Met heerlijke restaurants en een mooie variatie in winkels is het goed vertoeven in de straat die uitkijkt op de Amsterdam RAI en hotel Okura.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 108

De winkelruimte is gelegen nabij het Museumplein en het Concertgebouw en in de directe omgeving van o.a. Soap Treatment Store, Brasserie Van Baerle, Bang & Olufsen, Rabobank, Kinki Kappers en Renzo’s Delicatessen.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 5

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket, Bimba y Lola en de Leidsestraat, Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 110-112

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De straat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Vanilia, Mobilia, Dante 6, Zwartjes en Pata Negra.