Ons aanbod

Haarlem

Te huur

Anegang 13-15

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, een van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Hugo Boss, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Tony & Guy en Linchierie gevestigd zijn.

Haarlem

Te huur

Anegang 11

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, een van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Hugo Boss, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Tony & Guy en Linchierie gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 97

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, Holland & Barrett, Primark, Bershka, Seven Sisters, Normal, Tip de Bruin en JD Sports.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 106

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Zwartjes, Dante 6, Pata Negra, Filipa K, Aesop, Sissy Boy, Bolia, Rituals, Cowboys 2 Catwalk en Vanilia.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 130

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 79

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, ZARA, H&M, Costes, Apple, WAM Denim en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Marathonweg 14

De gerenoveerde winkelruimte gelegen middenin Amsterdam Zuid. De buurt is vrijwel geheel in de jaren 1920 bebouwd in de stijl van het Plan-Zuid van Berlage. De straat kenmerkt zich met winkels die voorzien in de dagelijkse voorzieningen alsmede boetieks, een schoonheidssalon en populaire horeca gelegenheden voor de koffie, lunch, borrel en diner met grote terrassen.

Utrecht

Te huur

Vredenburg 150

Het casco horeca object is gelegen in het centrum van Utrecht, in de directe nabijheid van talrijke nationale en internationale winkelformules, diverse horecagelegenheden en de in- en uitgang van het vernieuwde Hoog Catharijne en stationsgebied Utrecht Centraal.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 46

De winkelruimte is gelegen aan de P.C. Hooftstraat, DE luxury A1 winkelstraat van Amsterdam. De winkel ligt tussen Burberry en Carolina Herrera en in de directe omgeving van Schaap & Citroen, IKKS, Emporio Armani, Chanel, Bottega Veneta, IWC en Boggi Milano.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 40

De gerenoveerde winkel -/ horecaruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het 5* Conservatorium Hotel, direct om de hoek van de luxe P.C. Hooftstraat en in de directe omgeving van o.a. Rituals, The Society Shop, Vanilia, Sandwich, Zara Home en de nieuw geopende winkels van Labfresh en Allestedlund.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 12

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, temidden van de Kalverstraat en de Leidsestraat. In de straat zijn verder gevestigd: Nespresso, Diesel,, & Other Stories, Seiko, All Saints, Scotch & Soda, Lindt en Stach.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 25

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. We are Labels, Annadiva Lingerie, Moss Copenhagen, We are labels, Ace en Samsøe & Samsøe.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 111

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, New Yorker, Holland & Barrett, Primark en JD Sports.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 105

De winkelruimte is gelegen in de luxe A1 winkelstraat, naast Tommy Hilfiger en inde directe omgeving van o.a. Christian Dior, Hermès, Dolce & Gabbana, Hugo Boss en Michael Kors.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 28

A1 locatie in het centrum van Amsterdam. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd Anthropology, Abercrombie & Fitch, Ted Baker, Rituals, Timberland, Paul Warmer, Score en Hugo Boss.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 183

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, Oger Outlet, Bakkerij Van Vessem, Ulla Popken, Jutka & Riska en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 62-64

De nieuw te ontwikkelen winkelruimte is gelegen aan de P.C. Hooftstraat 62-64, de luxe A! winkelstraat van Amsterdam. Het object ligt naast Chanel en Bottega Veneta en in de directe omgeving bevinden zich Salvatore Ferragamo, Prada en de nieuwe winkel van Louis Vuitton (opening eind 2023).

Maastricht

Te huur

Grote Staat 44

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Staat 44 in Maastricht, een autovrije winkelstraat in het centrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Holland & Barrett, Kiko Milano, Vans, Footlocker, Rituals en C&A.

Amsterdam

Te huur

Hartenstraat 32

De winkelruimte is gelegen aan de Hartenstraat, de beste straat van de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes bevinden zich (inter-)nationale winkelformules zoals o.a. COS, Champion, Levi’s, Scotch&Soda, LuLuLemon, Freitag, Fred Perry, American Vintage, Ba&sh, Nudie Jeans, Ace&Tate, Free People en Carhartt.

Haarlem

Te huur

Zijlstraat 98

De Zijlstraat is één van de drie hoofdwinkelstraten, die naar de centrale Grote Markt toe leidt. De winkelruimte is gelegen naast The English Hatter en Steppin’Out. Directe andere buren en overburen zijn: The Society Shop, Riverwoods, Caroline Biss, Pauw, Suit Supply, Skins Cosmetics, State of Art en Rob Peetoom kappers.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 200

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels. Het aanbod in deze winkelstraat is groot, meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 90

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Hema, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, IKKS, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 46

Gelegen aan de Cornelis Schuytstraat / hoek Johannes Verhulststraat in Amsterdam in het alom bekende en chique Stadsdeel Zuid – ‘Oud-Zuid’ ligt deze (geheel verbouwde) winkelruimte. De ruimte is samengevoegd met de Johannes Verhulstraat 107, daardoor is er een grote, lichte winkelruimte gecreëerd.