Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 157-159

De winkelruimte is gelegen is gelegen tussen het Spui en de Heiligeweg en in de directe omgeving van o.a. Waterstones, House of Rituals, Hennes & Mauritz Home, Hollister, Costes, Superdry en Levi’s.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 149

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Timberland, Dr. Martens, Vans, Waterstones, Aspact, Sketchers, Hollister, Costes, Hennes & Mauritz Home, Superdry en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Spui 8

Dit unieke object is gelegen aan het Spui, om de hoek van de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam. Daarnaast kent de omgeving een aantal bekende straten zoals o.a. het Rokin, de Dam en het Koningsplein. De ruimte heeft een brede gevel en ingang aan het Spui. Aan de andere kant van het object, aan de Taksteeg, is tevens een achteringang.

Amsterdam

Te huur

Keizersgracht 471

De winkelruimte is direct om de hoek van de Leidsestraat gelegen, in de directe omgeving van o.a. Sacha, Hugo Boss, Samsøe & Samsøe, Zadig & Voltaire, Abercrombie & Fitch, Aspact en Rituals.

Amsterdam

Te huur

Spui 6

De winkelruimte is gelegen tussen metrostation Rokin en de Kalverstraat en in de directe omgeving van o.a. Rituals, Cotton Club, Waterstone’s, Lush, Tommy Jeans en Ray Ban.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 50

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Van Baerlestraat en Willemsparkweg, tegenover het 5* Conservatorium Hotel, direct om de hoek van de luxe P.C. Hooftstraat en in de directe omgeving van o.a. Rituals, The Society Shop, Vanilia, Sandwich, Zara Home en Labfresh.

Rotterdam

Te huur

Lijnbaan 53

De nog te ontwikkelen winkelruimte is gelegen op de hoek van de Korte Lijnbaan en de Lijnbaan, in de directe omgeving van o.a. Hilfiger Denim, 7 for all Mankind, Bershka, Pull & Bear, Roberto Botticelli, Best Boy Company, Geox, Mango, Rituals en vele andere nationale en internationale retailers.

Rotterdam

Te huur

Lijnbaan 53-I

De eerste etage van de nog te ontwikkelen winkelruimte is gelegen op de hoek van de Korte Lijnbaan en de Lijnbaan, met een ingang aan de korte lijnbaan. Gelegen in de directe omgeving van o.a. Hilfiger Denim, 7 for all Mankind, Bershka, Pull & Bear, Roberto Botticelli, Best Boy Company, Geox, Mango, Rituals en vele andere nationale en internationale retailers.

Groningen

Te huur

Herestraat 75

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, in de directe omgeving van o.a. HEMA, C&A, H&M, Costes, G-Star RAW, Schaap & Citroen en vele andere nationale - en internationale retailers en op een steenworp afstand van diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Buikslotermeerplein 166

Winkelcentrum Boven ‘t IJ aan het Buikslotermeerplein is al jaren een zeer druk bezocht winkelgebied in een levendige omgeving. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto en heeft voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Met de Noord/Zuidlijn is het maar 5 minuten vanaf Amsterdam Centraal Station. De winkelruimte wordt omringd door ketens zoals Hema, Cool Cat, C&A, Jack & Jones, Foot Locker, H&M, Blokker, Miss Etam, Douglas, Ici Paris en Kruidvat. Daarnaast zijn er meerdere kleine speciaalzaken en boetieks en diverse eetgelegenheiden.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 74

De winkelruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het Stedelijk Museum, in de directe omgeving van o.a. Omoda, Pauw, Ace&Dik, Vanillia, Paul Noyen, ZARA Home en de P.C. Hooftstraat.

Amsterdam

Te huur

Haarlemmerdijk 157

De Haarlemmerdijk, de Haarlemmerstraat en de gezellige zijstraatjes vormen samen de Haarlemmerbuurt. Deze buurt is één van de leukste winkelplekken van Nederland. Men vindt hier een mooie mix van filiaalbedrijven en lokale ondernemers. De plek voor exclusieve fashion-, living- en lifestyleproducten. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Number Nine, Ekoplaza, Eyewish, Jutka & Riska en Primera en de vernieuwde “The Movies” welke in maart 2022 weer open gaat.

Amsterdam

Te huur

August Allebéplein 43-45

In 2010 is besloten om het August Allebéplein en de directe omgeving te vernieuwen waarbij 6 woonblokken worden gerenoveerd en het August Allebéplein zelf is opnieuw ingericht. Door deze vernieuwing is het August Allebéplein een aantrekkelijk plein geworden, dat het hart vormt van de wijk Overtoomse Veld. Op het plein zijn voornamelijk winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine speciaalzaken gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Gerard Doustraat 70

Gerenoveerde splitlevel winkelruimte op het beste gedeelte van de Gerard Doustraat in Amsterdam. De Gerard Doustraat is DE opkomende winkelstraat van Amsterdam, waar de laatste jaren de ene na de andere winkel opent met vernieuwende concepten zoals Anna+Nina, All the luck in the World, Baskets, Felice home of brands, Wahts, Bricklane en reeds bekende merken als Weekday, Scotch & Soda, Goosecraft. Verder heeft het een mooie mix van mode, restaurants, koffiebars en is gelegen in één van de uitgaansgebieden van Amsterdam.

Haarlem

Verhuurd

Barteljorisstraat 7

Het winkelpand is gelegen in het centrum van Haarlem, in de directe omgeving van o.a. Muchachomalo, My Jewellery, COS, Casa, Superdry, Nikkie, Rituals en Nespresso.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 273

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Albert Heijn, Dixons, Hunkemöller, WE alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 16

De winkelruimte is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. gevestigd Anthropologie, Abercrombie & Fitch, Zadig & Voltaire, Arket, Levi’s, COS, Hugo Boss en Rituals.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 48-52

Het object is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Zara, Parfumerie Douglas, Rituals, GUESS, Calzedonia, Kiko Milano en vele andere nationale - en internationale winkelformules.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, IKKS, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Verhuurd

Kalverstraat 54-56

Het object is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Zara Mode, Parfumerie Douglas, Rituals, GUESS, Calzedonia, Kiko Milano en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Jacob van Lennepkade 185H

Kantoor-/winkelruimte in de gezellige en zeer bekende Helmersbuurt/Da Costabuurt. om de hoek van de populaire Jan Pieter Heijestraat, met al zijn lokale speciaalzaken en leuke boetieks. Deze buurt staat bekend om zijn levendigheid maar vooral ook haar gezelligheid en de groene sfeer. Dit gedeelte van de stad biedt tal van diverse koffiezaakjes, lunchrooms, winkels en boetiekjes. De Eerste Constantijn Huygensstraat en de Bosboom Toussaintstraat liggen om de hoek met onder andere restaurants Bosco, De Italiaan, Gertrude en Fiko.

Amsterdam

Te huur

Gelderlandplein 80

Het Gelderlandplein staat bekend als het mooiste overdekte winkelcentrum van Amsterdam, met een unieke combinatie van filiaalbedrijven en zelfstandige ondernemers. Het Gelderlandplein combineert de dagelijkse boodschappen met hoog modische en luxe winkels. Op het Gelderlandplein treft men winkels zoals o.a. La Fourchette, Huize van Wely, Douglas, Nespresso, IKKS, SissyBoy, Costes en vele andere winkels. Aan de buitenkant van het winkelcentrum zijn diverse horecagelegenheden alsmede winkels en bedrijven voor ondersteunende diensten. Daarnaast heeft het Mariott keten haar Element hotel op het Gelderlandplein geopend. De unit is gelegen op een uitermate opvallende hoek nabij Leonidas, Mango, Modehuis Blok, Leonidas, Rituals, Nelson en Petit Bateau. Tevens zal Jumbo binnenkort een versmarkt openen op het Gelderlandplein.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 132

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Esprit, Costes, Zumo, Adidas, Marc Cain, Apple, Björn Borg en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 101

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Rituals, Holland & Barrett, Bolia, Carhartt, Cowboys2Catwalk en Aesop.