Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 85

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, New Yorker, Holland & Barrett, Primark, JD Sports en Tip de Bruijn.

Amsterdam

Te huur

Berenstraat 22A

De winkelruimte is gelegen in de befaamde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale en international formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Samsoe & Samsoe, Skins, Paul Smith, COS, Marlies Dekkers, ByNouck, Aesop, Episode en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz en Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Overtoom 499

De winkelruimte ligt aan de Overtoom. De Overtoom is de verbindingsstraat tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg in Amsterdam-West. Op de Overtoom zijn winkels gevestigd als Bever en Run2Day, alsmede diverse interieurwinkels waaronder De Stelling Amsterdam, Fabricati Furniture, Voor De Wind-interieur en DECOR AMSTERDAM.

Groningen

Te huur

Herestraat 14

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, tussen T-Mobile en Holland & Barrett en in de directe omgeving van o.a. Costes, Only & Sons, Superdry, Zara Mode, PME Legend, Intimissimi, Monki en vele andere nationale - en internationale retailers en op een steenworp afstand van diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 189-191

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Hunkemöller, WE, alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Bilderdijkstraat 99

De winkelruimte is gelegen aan de Bilderdijkstraat, een winkelstraat met een mooie mix van kleine, unieke en grotere winkels alsmede diverse horecagelegenheden in Amsterdam Oud-West. Bekende retailers op de Bilderdijkstraat zijn o.a. Blokker, CASA, Dille & Kamille, Daily Paper, BCC, Intertoys, Kruidvat, Bristol en PLTS.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 31 - TIJDELIJK TE HUUR VANAF 1 APRIL 2023

De Cornelis Schuytstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken zoals Manwood, Nikkie, Closed, 10 Days, LaDress, Claudia Sträter en andere internationale - en nationale retailers.

Den Haag

Te huur

Venestraat 3

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Den Haag, in de directe omgeving van o.a. Esprit, Douglas, COS, Dr. Martens, Vila, Sissy-Boy, Holland & Barrett, Cotton Club en Gabor.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 28

A1 locatie in het centrum van Amsterdam. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd Anthropology, Abercrombie & Fitch, Ted Baker, Rituals, Timberland, Paul Warmer, Score en Hugo Boss.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 16

De winkelruimte is gelegen aan de Cornelis Schuytstraat, deze kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, 10Days en Manwood, alsmede populaire horecazaken als Brasserie de Joffers, Van Dam Brasserie, Sardegna, Le Pain Quotidien en Joe & The Juice. Voor de dagelijkse boodschappen is er een gevarieerd aanbod zoals Organics supermarkt, viswinkel Visque, slagerij De Schuyt en Groentenier Tom Ensink.

Amsterdam

Te huur

Turn key horeca ruimte Elandsgracht 45

De Elandsgracht is een gedempte gracht tussen de Prinsengracht en de Singelgracht in de Jordaan in het centrum van Amsterdam. Brug 169 over de Singelgracht en brug 107 over de Lijnbaansgracht verbinden de Elandsgracht in de richting van de Kinkerstraat. De Elandsgracht is een deel van de grachtengordel (west). Aan de voormalige gracht liggen woonhuizen, diverse winkels, cafés en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 12A

De winkelruimte is gelegen aan het begin van de Kinkerstraat, nabij de Elandsgracht welke overgaat in de populaire 9 straatjes van Amsterdam.

Maastricht

Te huur

Grote Staat 44

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Staat 44 in Maastricht, een autovrije winkelstraat in het centrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Holland & Barrett, Kiko Milano, Vans, Footlocker, Rituals en C&A.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 111

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Kingdom of Sweets, Hunkemöller, New Yorker, Holland & Barrett, Primark en JD Sports.

Amsterdam

Te huur

Reestraat 9

De winkelruimte is gelegen in de befaamde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale - en internationale formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Guess, Essentiel Antwerp, Rain Couture, Skins, North Face, Ganni, COS, Dr Martens, Replay en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz, Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 54

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een populaire winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurants Ferilli’s, VANDERVEEN, QV Winebar x Osteria en Bar Kaspar, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen in de directe omgeving van Le Pain Quotidien, Be One, Pauw, Alexanderhoeve, Wolford, Douglas en andere nationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Buikslotermeerplein 290

De winkelruimte is gelegen in het winkelcentrum Boven ‘t Y, in het Amsterdamse stadsdeel Amsterdam-Noord dat zich bevindt op het Buikslotermeerplein. Het winkelcentrum telt ongeveer 150 winkels, waaronder enkele warenhuizen zoals HEMA, supermarkten, elektronica winkels (onder andere BCC, MediaMarkt), deels overdekte wandelpromenades en enkele kleinere eet- en horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Prins Hendrikkade 10

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij het Centraal Station, de Dam en de winkelstraten Nieuwendijk en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers zijn gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 6

De winkelruimte is gelegen in de befaamde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale - en internationale formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Essentiel Antwerp, Rain Couture, Skins, North Face, Ganni, COS, Dr Martens, Replay en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz, Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 7-9

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket , Bimba y Lola en de Leidsestraat , Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 147

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Monki, Holland & Barrett, Cotton Club, Timberland, Costes, Rituals, MSCH Copenhagen en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 163

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, Manfield, Costes, G-Star Raw, H&M, Monki en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 60-62

De winkelruimte is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe nabijheid van o.a., Ted Baker, Timberland, Camper, Subdued, Pandora, Brandy & Melville en Paul Warmer.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 25

De winkelruimte is gelegen in de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. We are Labels, Annadiva Lingerie, We are labels, Noë, Albert Heijn en Samsøe & Samsøe.