Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Unit II Conservatorium Hotel

Het Conservatorium hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxe, culturele hart van de stad, en is een architectonisch meesterwerk, dat een monumentaal historisch pand combineert met hedendaags design. In deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam op de P.C. Hooftstraat – letterlijk om de hoek.   De unit maakt onderdeel uit van 1.100 m² winkel- en horecaruimte. Naast de Brasserie, het bekroonde restaurant Taiko en de Taiko Bar, vindt men in het Conservatorium Hotel winkels van Juwelier Bonebakker, Casa del Habano, Skins Cosmetics, Meraki Hair, Club Cinq en Karra Beck cruise wear.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 196

De winkelruimte is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, C&A, Monki, Costes, Nike Store, H&M, America Today, G-Star Raw en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 106

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Zwartjes, Dante 6, Pata Negra, Filipa K, Aesop, Sissy Boy, Bolia, Rituals, Cowboys 2 Catwalk en Vanilia.

Amsterdam

Te huur

Sint Luciensteeg 20

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en de Kalverstraat en in de directe omgeving van o.a. Zara Mode, WE Store, Douglas, Laundry, Moleskine, C&A, en vele andere nationale en internationale retailers en horecagelegenheden.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 109

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, tussen Esprit en Adidas en in de directe omgeving van o.a. Costes, Blokker, Apple, H&M, Zara, Etos en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 31

De Cornelis Schuytstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken zoals Manwood, Nikkie, Closed, 10 Days, LaDress, Claudia Sträter en andere internationale - en nationale retailers. De winkel heeft een totale oppervlakte van 122 m², verdeeld over de begane grond, entresol en het souterrain.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 219

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels zoals het net geopende flagshipstore Studio Henk. Het aanbod in deze winkelstraat is groot, meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 65

De winkelruimte is gelegen om de hoek van de Albert Cuyp markt en in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Only en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 270-272

Deze winkel ligt op het beste en drukste deel van de Kinkerstraat direct tussen Blokker en Praxis. Daarnaast liggen winkels zoals Kruidvat, Zeeman, The Body Shop, Action en meerdere grote winkelketens in de directe omgeving. De Kinkerstraat is een brede en levendige winkelstraat met een enorme diversiteit aan winkels. In de nabijheid zijn de Ten Katemarkt en de Foodhallen.

Haarlem

Te huur

Anegang 38-40

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, in één van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Toni & Guy en Lincherie gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Horeca unit VALERIUS

VALERIUS is een zeer hoogwaardig en tijdloos appartementencomplex dat, wat ruimte, afwerking en serviceniveau betreft, ongeëvenaard is in Nederland. Het betreft 1 grote unit op de begane grond, gelegen aan de Lassusstraat in Amsterdam en deel uitmakende van het high-end appartementencomplex VALERIUS. Oud Zuid kenmerkt zich door bijzondere architectuur, belangrijke culturele instellingen zoals Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw, alsmede bijzondere winkelstraten zoals de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en de luxe P.C. Hooftstraat alsmede de vele horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Scheldestraat 55-57

De winkelruimte is gelegen in de Scheldestraat, één van de meest levendige straten in de Rivierenbuurt. Deze straat vormt in de Rivierenbuurt over het Amstelkanaal het verlengde van de Ferdinand Bolstraat. Met heerlijke restaurants en een mooie variatie in winkels is het goed vertoeven in de straat die uitkijkt op de Amsterdam RAI en hotel Okura.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 108

De winkelruimte is gelegen nabij het Museumplein en het Concertgebouw en in de directe omgeving van o.a. Soap Treatment Store, Brasserie Van Baerle, Bang & Olufsen, Rabobank, Kinki Kappers en Renzo’s Delicatessen.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 5

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket, Bimba y Lola en de Leidsestraat, Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 110-112

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De straat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Vanilia, Mobilia, Dante 6, Zwartjes en Pata Negra.

Amsterdam

Te huur

1e Van Swindenstraat 379

De 1e Van Swindenstraat is gelegen om de hoek van de Mauritskade en is een zijstraat van de Linnaeusstraat, het Oosterpark ligt op loopafstand. De bekende Dappermarkt ligt letterlijk om de hoek, alsmede talloze winkels, trendy cafés / restaurants in de Javastraat en omgeving. De Dapperbuurt is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer zowel met de bus, tram als de trein.

Amsterdam

Te huur

Singel 383

De Singel loopt vanaf het IJ naar het Muntplein, dwars door de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. Het object is gelegen nabij de Wijde Heisteeg, die de 9 straatjes verbindt met de Spuistraat en het Spui.

Amsterdam

Te huur

Olympiaplein 127

Gelegen aan het Olympiaplein, op loopafstand van de Beethovenstraat met allerlei restaurants zoals Ferilli's, Le Pain Quotidien, delicatessenzaken en boetieks. Maar ook de Stadionweg om de hoek met de befaamde bakker Le Fournil, de Spaghetteria, een slager en supermarkten zoals Marqt en Albert Heijn. Het Concertgebouw, Museumplein en het Centrum liggen op korte fietsafstand. De Zuidas is lopend bereikbaar.

Amsterdam

Te huur

Olympiaplein 125

Gelegen aan het Olympiaplein, op loopafstand van de Beethovenstraat met allerlei restaurants zoals Ferilli's, Le Pain Quotidien, delicatessenzaken en boetieks. Maar ook de Stadionweg om de hoek met de befaamde bakker Le Fournil, de Spaghetteria, een slager en supermarkten zoals Marqt en Albert Heijn. Het Concertgebouw, Museumplein en het Centrum liggen op korte fietsafstand. De Zuidas is lopend bereikbaar.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 112

De winkelruimte is gelegen aan de luxury A1 winkelstraat P.C. Hooftstraat, tussen Max Mara en Isabel Marant en in de directe omgeving van o.a. Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Gucci en Versace.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 38

De winkelruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het 5***** Conservatorium Hotel en in de directe omgeving van o.a. Labfresh, Rituals, Zara Home, Ace & Dik, Vanilia en de luxe P.C. Hooftstraat.

Amsterdam

Te huur

Bartholomeus Ruloffsstraat 7-9-11

Gelegen in Amsterdam Zuid, nabij het Roelof Hartplein, de Jacob Obrechtstraat en de Ruysdaelkade, op loopafstand van de Van Baerlestraat en het Museumplein.

Amsterdam

Te huur

Horeca object Oosterdokskade 145

Het horeca object, verdeeld over een begane grond, entresol en souterrain, met een groot terras is gevestigd op een unieke locatie, boven de Openbare Bibliotheek van Amsterdam aan de Oosterdokskade, dichtbij het Centraal Station, waarbij je vanuit het object aan de ene kant de bibliotheek inkijkt en aan de andere kant over het Oosterdok kijkt, waar de hele dag boten voorbijvaren.