Winkelpanden te huur


Amsterdam

Te huur

Albert Cuypstraat 206H

De winkelruimte is gelegen aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Deze straat ligt in de Amsterdamse wijk De Pijp, in het stadsdeel Zuid. De straat is vooral bekend om de Albert Cuypmarkt welke 6 dagen per week is geopend. In de directe omgeving zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd.

Den Haag

Te huur

Venestraat 36

Het winkelpand is gelegen in het centrum van Den Haag, in de directe omgeving van o.a. Douglas, COS, Dr. Martens, Sissy-Boy, Holland & Barrett, Cotton Club, Gabor, Weekdays, My Jewellery, COS, &Other Stories en vele andere nationale en internationale winkelformules.

Amsterdam

Te huur

1e Jacob van Campenstraat 59

Het object, een voormalig schoolgebouw uit 1878, is gelegen in de Pijp, nabij de Heineken Experience en de Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat waar vele winkels en horecagelegenheden gelegen zijn en uitkijkend op het Marie Heinekenplein.

Amsterdam

Te huur

1e van der Helststraat 82H

Deze nog te herontwikkelen hoek-winkelruimte is gelegen in het hartje van De Pijp, dichtbij de vernieuwde, autovrije Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en de Albert Cuyp markt. De 1e Van der Helststraat, het Van der Helstplein en de Albert Cuypmarkt zijn de meest levendige straten van De Pijp met karakteristieke uitstraling. Je vindt hier kleinschalige kwaliteitshoreca en charmante boetieks van onder andere Nolson, Baskets, Anna& Nina, Lois, We are Labels, etc. Verder kan je hier ontspannen op een van de terrassen van de gezellige cafés of genieten van een heerlijke picknick in het nabijgelegen Sarphatipark. Al met al een unieke mix van winkels, restaurants en boetieks, waardoor het een geweldige plek is om te verkennen en te genieten van het bruisende stadsleven.

Rotterdam

Te huur

Kruiskade 64-76

Ontdek de mogelijkheid om uw merk te versterken met deze hoogwaardige winkelruimtes gelegen in het hart van Rotterdam aan de Kruiskade 64-76. In totaal 3.500 m². The Lobby biedt een verscheidenheid aan unitgroottes die geschikt zijn voor diverse luxe retailbehoeften.

Den Haag

Te huur

Spuistraat 18

De winkelruimte is gelegen op A1 stand op het beste punt van de Spuistraat, tussen Just Brands en WE Fashion en in de directe omgeving van o.a. Bath & Body Works, LEGO, Aerie, Coco & Sebas, Foot Locker, Rituals, JD, Levi’s en Mediamarkt.

Amsterdam

Te huur

Willemsparkweg 218H

De winkel-/bedrijfsruimte ruimte is gelegen aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid om de hoek van de bekende Cornelis Schuytstraat. In de directe omgeving zijn aansprekende modische- en restaurantconcepten gevestigd, zoals Scapa, Suit Supply, Manwood, Nikkie, No Label, Siematic Studio, GEORGE WPA, Visque, Joffers, Coffee District alsook winkels voor de dagelijkse benodigdheden, zoals slagerij Van Dam, Nix en supermarkt Organics.

Amsterdam

Te huur

Unit I Conservatorium Hotel

Het Conservatorium hotel ligt in het Museumkwartier, het luxe en culturele hart van de stad, en is een architectonisch meesterwerk dat een monumentaal en historisch gebouw combineert met eigentijds design. In deze levendige en elegante omgeving zijn het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam om de hoek in de P.C. Hooftstraat. gevestigd. De unit maakt deel uit van 1.100 m² winkel- en horecaruimte. Naast de Brasserie en het prestigieuze restaurant Taiko en de Taiko Bar, zijn andere huurders v Bonebakker sieraden, La Casa del Habano, Skins Cosmetics, Bert Visser Hair, Club Cinq en The Hand luxe herenschoenen.

Amsterdam

Te huur

P.C. Hooftstraat 9-11

De nieuw te ontwikkelen winkelruimte is gevestigd in de luxe P.C. Hooftstraat, naast het flagshipstore van Eichholz Amsterdam en in de directe omgeving van o.a. Mr Marvis, Maie, Natan, Canada Goose en G-Star.

Amsterdam

Te huur

Werkspoorhal

Het object is gelegen in de stadswijk Oostenburg, een gebied wat volop in ontwikkeling is met een mooie mix van sociale, middensegment en vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken, horeca en bedrijvigheid. De historische kern van Oostenburg blijft bewaard, in de vorm van de 19e-eeuwse Van Gendthallen, de monumentale Werkspoorhal, de oude kademuren en de iconische blauwe kraanbokken van Werkspoor. De enig overgebleven Werkspoorhal “Stelplaats 3” ontving in 2016 de status van gemeentelijk monument. De Werkspoorhal zal functioneren als het hart van Oostenburg, waar veel verschillende activiteiten kunnen worden georganiseerd. De naastliggende gebouwen huisvesten op de begane grond functies die toegankelijk zijn vanuit de hal. Het gaat hierbij voornamelijk om horecaruimten met hun terrassen in de hal, (kleine) kantoren en bedrijfsruimten. Het object heeft een monumentale hal van circa 1500 m² met een hoogte van circa 22 meter en een commerciële plint van circa 650 meter.

Amsterdam

Te huur

Marathonweg 21

De te renoveren winkelruimte gelegen op de hoek van de Marathonweg alsmede Olympiaweg middenin Amsterdam Zuid. De buurt is vrijwel geheel in de jaren 1920 bebouwd in de stijl van het Plan-Zuid van Berlage. De straat kenmerkt zich met winkels die voorzien in de dagelijkse voorzieningen zoals Ekoplaza alsmede boetieks, een schoonheidssalon en populaire horeca gelegenheden zoals Kiebert en restaurant Marathonweg met grote terrassen.

Haarlem

Te huur

Anegang 34

De winkelruimte is gelegen aan de Anegang, in de directe omgeving van o.a. Dille & Kamille, NOLABEL, Toni & Guy, Hugo Boss en vele andere nationale en internationale retailers. Gelegen op een steenworp afstand van de bekende winkelstraten Warmoesstraat alsmede de Grote Houtstraat. Verder ligt het bruisende horecaplein de Oude Groenmarkt om de hoek van het pand.

Amsterdam

Te huur

Nieuwendijk 155

De winkelruimte is gelegen aan de Nieuwendijk, in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. TK Maxx, New Yorker, Kruidvat, Primark, HEMA en Bershka.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 37 - souterrain

De winkelruimte is gelegen in het souterrain van Nixx Noten & Kaas in de levendige Cornelis Schuytstraat welke zich kenmerkt door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, Bodes & Bode, Claudia Sträter en Manwood, alsmede populaire horecazaken als Brasserie de Joffers, Van Dam Brasserie, Sardegna, Le Pain Quotidien en Joe & The Juice. Voor de dagelijkse boodschappen is er een gevarieerd aanbod zoals Organics supermarkt, viswinkel Visque, slagerij De Schuyt en Groentenier Tom Ensink.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 183

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, Bakkerij Van Vessem, Ulla Popken, Jutka & Riska en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Spiegelgracht 21

Gelegen in het bekende “Spiegelkwartier” tussen het Rijksmuseum en de Herengracht, het hart van de nationale kunst- en antiekhandel, waar tevens de bekende restaurants Pasta e Basta, RED en Buffet van Odette gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

1e Jacob van Campenstraat 60-64

De winkelruimte is gelegen in de Pijp, nabij de Heineken Experience en de Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat waar vele winkels en horecagelegenheden gelegen zijn.

Haarlem

Te huur

Warmoesstraat 27

De winkelruimte is gelegen in de Gouden Straatjes van Haarlem, in de directe omgeving zijn Hugo Boss, Strellson, Schaap & Citroen, Summum, No Label, Toni & Guy, Wolford, MEENT en vele andere nationale - en internationale retailmerken aanwezig.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 65

De winkelruimte is gelegen om de hoek van de Albert Cuyp markt en in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, Odido, HEMA, Blokker en tegenover de nieuwe C&A. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 288-292

Het object is gelegen in de gezellige Kinkerstraat met een diversiteit aan winkels zoals o.a. Hema, Decathlon, Praxis City, Blokker, Zeeman en Vodafone, (lunch)cafés, koffietenten alsmede de Ten Katemarkt. Hotspot “De Hallen” is een begrip in de omgeving: gezellig borrelen, lunchen of dineren, naar de bioscoop, de kapper of de bieb, het kan allemaal in deze voormalige, verbouwde en monumentale tramremise. Deze wijk grenst aan de Jordaan en daarmee aan het gehele Centrum. De Overtoom is tevens nabij en deze sluit aan op het welbekende Vondelpark. Om de hoek ligt de wijk “Jan Eef”, een eveneens hippe buurt die ondertussen vele trendy cafeetjes en restaurants biedt (o.a. Zurich, Barbaarsch & Barspek).

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 14

De gerenoveerde winkelruimte is gelegen in de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale - en internationale formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Guess, Essentiel Antwerp, Rain Couture, Skins, North Face, Ganni, COS, Dr Martens, Replay en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz, Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 163

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, Manfield, Costes, G-Star Raw, H&M, Monki en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 79

De winkelruimte is gelegen aan de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, in de directe nabijheid van o.a. Sissy-Boy, Mobilia, Aesop, Bolio, Carhartt, Filippa K, Rituals en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Hobbemastraat 2-2A

De winkel-/horecaruimte is gelegen aan de Hobbemastraat, om de hoek van de P.C. Hooftstraat en in de directe omgeving van het Vondelpark, het Max Euweplein en het Leidseplein. Het object ligt naast de Denham Flagshipstore en in directe omgeving van o.a. Romeo Vetro, G-Star Raw, Canada Goose en Profuomo.