Winkelpanden te huur


Amsterdam

Te huur

Horecaruimte Gustav Mahlerlaan 841A

De Gustav Mahlerlaan is een straat in het zakendistrict Zuidas in Amsterdam-Zuid. In dit gebied staan vooral kantoor- en woontorens. De straat scheidt de Zuidas-deelgebieden Mahler en Gershwin en loopt aan de westzijde door te ontwikkelen deelgebied Kenniskwartier.

Alkmaar

Te huur

Langestraat 26

Winkel-/horecaruimte (geen alcoholvergunning) in de binnenstad van Alkmaar, met de grote winkelketens op de Langestraat en de Laat. In de zijstraatjes tussen de twee winkelstraten treft men kleinere winkels en lokale boetiekjes.

Utrecht

Te huur

Winkel-/horecaruimte Vredenburg 150

Het object is gelegen in het centrum van Utrecht, in de directe nabijheid van talrijke nationale en internationale winkelformules zoals Zara Home, Mango, Perry Sport, Casa, Snipes, America Today en Levi’s, diverse horecagelegenheden en de in- en uitgang van het vernieuwde Hoog Catharijne en stationsgebied Utrecht Centraal.

Amsterdam

Te huur

Willemsparkweg 4

- DISCREET, winkelpersoneel nog niet op de hoogte inzake een eventuele sluiting - De winkelruimte is gelegen aan de Willemsparkweg. Dit object is gelegen op de hoek van de Van Baerlestraat, vlakbij de P.C. Hooftstraat. Daarnaast is het object vlakbij de Cornelis Schuytstraat gelegen met de diverse modemerken als VLVT, Manwood, Bellerose, Manila Grace, Nespresso, Nikkie, 10Days en French Connection.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 132

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, tussen Brossois en A Fish named Fred en in de directe omgeving van o.a. Apple, Marc Cain, Lucardi, H&M, Open32, Costes, Zara, C&A, Zumo en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 4

De winkelruimte is gelegen aan het begin van Ferdinand Bolstraat in Amsterdam Zuid. De Ferdinand Bolstraat kenmerkt zicht door formules zoals o.a. America Today, WE, Joe & The Juice, Hünkemöller, Holland & Barrett, Etos, McDonald’s, Hema en Blokker alsmede diverse horecagelegenheden. Het object situeert zich direct tegenover het Marie Heinekenplein en om de hoek van de Heineken Experience. Tevens ligt de winkelruimte centraal ten opzichte van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 130

De winkelruimte is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. McDonald’s, Hema, Hunkemöller, Joe & The Juice en Bestseller. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 42

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Under Armour, H&M. AllSaints, & Other Stories, Scotch & Soda, Lindt en Stach alsmede de Kalverstraat en de Leidsestraat.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 41

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, temidden van de Kalverstraat en de Leidsestraat. In de straat zijn verder gevestigd: Nespresso, Diesel, H&M, Under Armour, AllSaints, & Other Stories, Scotch & Soda, Lindt en Stach. Totale oppervlakte bedraagt 127,5 m².

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 37 - souterrain

De winkelruimte is gelegen in het souterrain van Nixx Noten & Kaas in de levendige Cornelis Schuytstraat welke zich kenmerkt door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, St. Ape, Bodes & Bode, Claudia Sträter en Manwood, alsmede populaire horecazaken als Brasserie de Joffers, Van Dam Brasserie, Sardegna, Le Pain Quotidien en Joe & The Juice. Voor de dagelijkse boodschappen is er een gevarieerd aanbod zoals Organics supermarkt, viswinkel Visque, slagerij De Schuyt en Groentenier Tom Ensink.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 13-15

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, tussen Timberland en Sneakers en in de directe omgeving van o.a. Siebel, Jack & Jones, Gabor, Ici Paris XL, Claudia Sträter, Cotton Club en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Olympiaplein 162

Gelegen aan het Olympiaplein, op loopafstand van de Beethovenstraat met allerlei restaurants zoals Ferilli's, Le Pain Quotidien, delicatessenzaken en boetieks. Maar ook de Stadionweg om de hoek met de befaamde bakker Le Fournil, de Spaghetteria, een slager en supermarkten zoals Marqt en Albert Heijn. Het Concertgebouw, Museumplein en het Centrum liggen op korte fietsafstand. De Zuid-as is lopend bereikbaar.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 79

De winkelruimte is gelegen aan de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, in de directe nabijheid van o.a. Sissy-Boy, Mobilia, Aesop, Bolio, Carhartt, Filippa K, Rituals en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 15

De winkelruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, direct om de hoek van de luxe P.C. Hooftstraat, naast de nieuwe winkel van Tag Heuer (opening medio 2024) en in de directe omgeving van o.a. American Vintage, Four by Azzurro, The Society Shop, The Seafood Bar, Zara Home, The Uptown Meat Club, Carl Hansen en de nieuwe winkels van Flaneur en Aurélien.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 7-9

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket , Bimba y Lola en de Leidsestraat , Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 5

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket, Bimba y Lola en de Leidsestraat, Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn. Het gehele pand is beschikbaar voor verhuur (optie 1) alsmede een mogelijkheid om alleen de begane grond en kelder te huren (optie 2). Aan het Koningsplein bestaat er de mogelijkheid om over diverse winkellagen te winkelen. Huurder dient hieromtrent navraag te doen bij de Gemeente Amsterdam.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 90

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Hema, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 194

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, Nike Store, Esprit, G-Star Raw, JOTT en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

August Allebéplein 43-45 - Unit 1

In 2010 is besloten om het August Allebéplein en de directe omgeving te vernieuwen waarbij 6 woonblokken worden gerenoveerd en het August Allebéplein zelf is opnieuw ingericht. Door deze vernieuwing is het August Allebéplein een aantrekkelijk plein geworden, dat het hart vormt van de wijk Overtoomse Veld. Op het plein zijn voornamelijk winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine speciaalzaken gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Wijde Heisteeg 9

De winkelruimte is gelegen op de hoek van Herengracht en de Wijde Heisteeg. De Wijde Heisteeg is één van entree straten van de 9 straatjes, waar nationale en international formules zijn gevestigd, zoals Scotch & Soda, Samsoe & Samsoe, Skins, Paul Smith, COS, Marlies Dekkers, ByNouck, Aesop, Episode en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz en Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 270-272

Deze winkel ligt op het beste en drukste deel van de Kinkerstraat direct tussen Blokker en Praxis. Daarnaast liggen winkels zoals Kruidvat, Zeeman, The Body Shop, Action en meerdere grote winkelketens in de directe omgeving. De Kinkerstraat is een brede en levendige winkelstraat met een enorme diversiteit aan winkels. In de nabijheid zijn de Ten Katemarkt en de Foodhallen.

Amsterdam

Te huur

Keizersgracht 506

De winkelruimte is gelegen aan de Keizersgracht, om de hoek van de Leidsestraat en in de directe omgeving van o.a. Falke, Rituals, Paul Warmer, NIO House, Lululemon, Patrizia Pepe, Brandy & Melville en Ted Baker.

Arnhem

Te huur

Vijzelstraat 23

De winkelruimte is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Arnhem, in de directe omgeving van o.a. Primark, The Society Shop, Vanilia, Score, Intimissimi, Cotton Club, Snipes, Nespresso en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Overtoom 499

De winkelruimte ligt aan de Overtoom. De Overtoom is de verbindingsstraat tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg in Amsterdam-West. Op de Overtoom zijn winkels gevestigd als Bever en Run2Day, alsmede diverse interieurwinkels waaronder De Stelling Amsterdam, Fabricati Furniture, Voor De Wind-interieur en DECOR AMSTERDAM.