Ons aanbod

Amsterdam

Te huur

Haarlemmerdijk 157

De Haarlemmerdijk, de Haarlemmerstraat en de gezellige zijstraatjes vormen samen de Haarlemmerbuurt. Deze buurt is één van de leukste winkelplekken van Nederland. Men vindt hier een mooie mix van filiaalbedrijven en lokale ondernemers. De plek voor exclusieve fashion-, living- en lifestyleproducten. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Number Nine, Ekoplaza, Eyewish, Jutka & Riska en Primera en de vernieuwde “The Movies” welke in maart 2022 weer open gaat.

Amsterdam

Te huur

August Allebéplein 43-45

In 2010 is besloten om het August Allebéplein en de directe omgeving te vernieuwen waarbij 6 woonblokken worden gerenoveerd en het August Allebéplein zelf is opnieuw ingericht. Door deze vernieuwing is het August Allebéplein een aantrekkelijk plein geworden, dat het hart vormt van de wijk Overtoomse Veld. Op het plein zijn voornamelijk winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine speciaalzaken gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Gerard Doustraat 70

Gerenoveerde splitlevel winkelruimte op het beste gedeelte van de Gerard Doustraat in Amsterdam. De Gerard Doustraat is DE opkomende winkelstraat van Amsterdam, waar de laatste jaren de ene na de andere winkel opent met vernieuwende concepten zoals Anna+Nina, All the luck in the World, Baskets, Felice home of brands, Wahts, Bricklane en reeds bekende merken als Weekday, Scotch & Soda, Goosecraft. Verder heeft het een mooie mix van mode, restaurants, koffiebars en is gelegen in één van de uitgaansgebieden van Amsterdam.

Haarlem

Te huur

Barteljorisstraat 7

Het winkelpand is gelegen in het centrum van Haarlem, in de directe omgeving van o.a. Muchachomalo, My Jewellery, COS, Casa, Superdry, Nikkie, Rituals en Nespresso.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 273

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Albert Heijn, Dixons, Hunkemöller, WE alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 16

De winkelruimte is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. gevestigd Anthropologie, Abercrombie & Fitch, Zadig & Voltaire, Arket, Levi’s, COS, Hugo Boss en Rituals.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 48-52

Het object is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Zara, Parfumerie Douglas, Rituals, GUESS, Calzedonia, Kiko Milano en vele andere nationale - en internationale winkelformules.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 43

De winkelruimte is gelegen op een A-Locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Paul Warmer, Ted Baker, Pandora, Timberland, IKKS, Abercrombie & Fitch en Mag Bag.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 54-56

Het object is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Zara Mode, Parfumerie Douglas, Rituals, GUESS, Calzedonia, Kiko Milano en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Jacob van Lennepkade 185H

Kantoor-/winkelruimte in de gezellige en zeer bekende Helmersbuurt/Da Costabuurt. om de hoek van de populaire Jan Pieter Heijestraat, met al zijn lokale speciaalzaken en leuke boetieks. Deze buurt staat bekend om zijn levendigheid maar vooral ook haar gezelligheid en de groene sfeer. Dit gedeelte van de stad biedt tal van diverse koffiezaakjes, lunchrooms, winkels en boetiekjes. De Eerste Constantijn Huygensstraat en de Bosboom Toussaintstraat liggen om de hoek met onder andere restaurants Bosco, De Italiaan, Gertrude en Fiko.

Amsterdam

Te huur

Gelderlandplein 80

Het Gelderlandplein staat bekend als het mooiste overdekte winkelcentrum van Amsterdam, met een unieke combinatie van filiaalbedrijven en zelfstandige ondernemers. Het Gelderlandplein combineert de dagelijkse boodschappen met hoog modische en luxe winkels. Op het Gelderlandplein treft men winkels zoals o.a. La Fourchette, Huize van Wely, Douglas, Nespresso, IKKS, SissyBoy, Costes en vele andere winkels. Aan de buitenkant van het winkelcentrum zijn diverse horecagelegenheden alsmede winkels en bedrijven voor ondersteunende diensten. Daarnaast heeft het Mariott keten haar Element hotel op het Gelderlandplein geopend. De unit is gelegen op een uitermate opvallende hoek nabij Leonidas, Mango, Modehuis Blok, Leonidas, Rituals, Nelson en Petit Bateau. Tevens zal Jumbo binnenkort een versmarkt openen op het Gelderlandplein.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 132

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Esprit, Costes, Zumo, Adidas, Marc Cain, Apple, Björn Borg en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 101

De winkelruimte is gelegen aan de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De Utrechtsestraat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel lokale als internationale retailers. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Rituals, Holland & Barrett, Bolia, Carhartt, Cowboys2Catwalk en Aesop.

Amsterdam

Te huur

Rokin 124

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij de Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers zich hebben gevestigd.

Amsterdam

Te huur

VALERIUS

Het Valerius gebouw is een zeer hoogwaardig en tijdloos appartementencomplex dat, wat ruimte, afwerking en serviceniveau betreft, ongeëvenaard is in Nederland. Valerius is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar, midden in Oud-Zuid en toch een oase van rust. Daarnaast biedt Valerius het ultieme in comfort en convenience, zoals extra services en optimale veiligheid, 24 uur per dag. Valerius heeft de luxury van een eigen spa, een fraai zwembad en een complete gym. Er zijn 3 units beschikbaar. De totale oppervlakte van de drie objecten bedraagt circa 252 m², onderverdeeld als volgt: Unit 00.04: circa 120 m², Unit 00.05: circa 52 m², Unit 00.06: circa 80 m². Deelverhuur is bespreekbaar. De bestemming van de units is maatschappelijke - alsmede consumentverzorgende dienstverlening. Bij de maatschappelijke bestemming kan gedacht worden aan voorzieningen op het gebied van welzijn en zorg. Bij consumentverzorgende dienstverlening worden geen goederen verkocht, maar wordt in de vorm van tijd (uren) een dienst aangekocht of ingehuurd bij een zelfstandige ondernemer zoals o.a. kappers, city spa’s, fysiotherapeuten, apotheek, nagelstudio’s en cosmetische klinieken.

Amsterdam

Te huur

Singel 280

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Singel en de Gasthuismolensteeg, in het centrum van Amsterdam, in de directe omgeving van de populaire 9 straatjes, waar merken zoals COS, Carhartt, Filippa K., Levi’s, Ba&sh, Scotch & Soda, Fred Perry, Replay en American Vintage vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Horeca 4 object Kinkerstraat 186

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Albert Heijn, Dixons, Hunkemöller, WE alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden. Het betreft hier een object met Horeca 4 bestemming.

Groningen

Te huur

Herestraat 73

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, in de directe omgeving van o.a. HEMA, C&A, H&M, Costes, G-Star RAW, Schaap & Citroen en vele andere nationale - en internationale retailers en op een steenworp afstand van diverse horecagelegenheden.

Haarlem

Te huur

Anegang 13-15

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, een van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Hugo Boss, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Tony & Guy en Linchierie gevestigd zijn.

Haarlem

Te huur

Anegang 11

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, een van de Gouden Straatjes, waar o.a. Meent, Hugo Boss, Wolford, WE, Carhartt, Schaap & Citroen, Tony & Guy en Linchierie gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 130

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Govert Flinckstraat en de Ferdinand Bolstraat, in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, AH to Go, JD Sports, Lyle & Scott, Hema en Blokker. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 79

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, ZARA, H&M, Costes, Apple, WAM Denim en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Marathonweg 14

De gerenoveerde winkelruimte gelegen middenin Amsterdam Zuid. De buurt is vrijwel geheel in de jaren 1920 bebouwd in de stijl van het Plan-Zuid van Berlage. De straat kenmerkt zich met winkels die voorzien in de dagelijkse voorzieningen alsmede boetieks, een schoonheidssalon en populaire horeca gelegenheden voor de koffie, lunch, borrel en diner met grote terrassen.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 40

De gerenoveerde winkel -/ horecaruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het 5* Conservatorium Hotel, direct om de hoek van de luxe P.C. Hooftstraat en in de directe omgeving van o.a. Rituals, The Society Shop, Vanilia, Sandwich, Zara Home en de nieuw geopende winkels van Labfresh en Allestedlund.