Onze App

Prime Streets App

De B&O Prime Streets App biedt gebruikers, retailers, consultants, ontwikkelaars en investeerders direct toegang tot de kerngegevens van de belangrijkste winkelstraten in Nederland, inclusief winkels op A1-locaties, Algemene stadsinformatie, de huren van de belangrijkste winkelstraten, huurtrends, voetganger tellingen, aantal inwoners, verzorgingsgebied, steden index en beschikbare winkels.

b-en-o-primestreets-gif-bg

Klik op ‘Streetmap’ om de kaart van de winkels in een bepaalde winkelstraat te bekijken. B&O RETAIL werkt ‘Streetmap’ regelmatig bij.

Klik op ‘Cities’ om, indien beschikbaar, via ‘Streetview’ de winkelstraten te bekijken. Nog niet getoonde Winkelstraten zullen binnenkort beschikbaar zijn. ‘Filter’ stelt u in staat om op basis van het aantal inwoners en het verzorgingsgebied te selecteren. ‘Cityindex’ toont de waardering voor een winkelketen met behulp van een ’tassen’ symbool. Vijf ’tassen’ is de maximale waardering.

Onder (i), wordt elke stad algemeen beschreven, samen met een beschrijving van de belangrijkste winkelstraten.

Eigenschappen‘ toont een variabele selectie van beschikbare winkels, en voor de directe, actuele informatie door de B&O RETAIL consultant, klikt u op ‘Contact‘.

Transacties‘ toont het aantal transacties dat door B&O RETAIL begeleid wordt.

Klik op ‘Contact‘ om direct contact met B&O RETAIL te krijgen en bekijk de contactgegevens.

B&O RETAIL is een toonaangevende adviseur in de detailhandel. Sinds 1995 adviseren wij nationale en internationale winkelketens, alsmede particuliere en institutionele beleggers met RETAIL -transacties in de belangrijkste winkelstraten in Nederland.