Ons aanbod

Haarlem

Te huur

Warmoesstraat 27

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, in de directe omgeving van o.a. Strellson, Schaap & Citroen, Summum, C&A, Hugo Boss, Toni & Guy, Diforza, Wolford en vele andere nationale - en internationale winkelformules.

Amsterdam

Te huur

Overtoom 129-131

De winkelruimte ligt aan de Overtoom. De Overtoom is de verbindingsstraat tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg in Amsterdam-West. Op de Overtoom zijn winkels gevestigd als Bever, Run2Day, Hare Majesteit en The North Face, alsmede diverse interieurwinkels waaronder De Stelling Amsterdam, Fabricati Furniture, Voor De Wind-interieur en DECOR AMSTERDAM.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 38

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een gezellige winkelstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod in verschillende prijsklassen. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurant Ferilli’s, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen in de directe omgeving van Gebr. Winter, Spiegelgracht Juweliers, Joe & The Juice, Ici Paris XL, Douglas, Boekhandel Van Rossum en andere nationale - en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 204-210

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes; Boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels. het aanbod in deze winkelstraat is groot; meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 16

De Cornelis Schuytstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, 10Days, LaDress en SuiStudio. Ook voor de dagelijkse boodschappen kan men hier goed terecht bij o.a. slagerij Van Dam, supermarkt Organics en bakker Bertram. Tevens zijn in de straat verschillende horecagelegenheden gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 74

De winkelruimte is gelegen aan de Van Baerlestraat, tegenover het Stedelijk Museum, in de directe omgeving van o.a. Omoda, Pauw, Ace & Dik, Vanilia, Paul Noyen, Zara Home en de P.C. Hooftstraat.

Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 25-27

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat op de hoek met de Anegang, in de directe omgeving van o.a. C&A, NZA, Etos, Snipes, Levi’s, Swarovski, Vila en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 6

De winkelruimte is gelegen in de Wolvenstraat, één van de 9 straatjes van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Skins Cosmetics, Denham, De Runners, Vanilia, Seletti, I.Ma.Gi.N Jewels en Bronx shoes.

Amsterdam

Te huur

Dam 16

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de Dam, op de hoek van de Paleisstraat en de Kalverstraat. De Dam is het hart van Amsterdam, aan het plein ligt het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument, de meest prestigieuze plek van Nederland, een absolute A1 locatie! In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Desigual, Topshop, Kiko Milano, Bershka, Urban Outfitters, H&M, Mango, Snipes, Zara en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Runstraat 25

De winkelruimte is gelegen in de Runstraat, één van de ‘9 straatjes’. In de direct omgeving van o.a. Skins Cosmetics, Denham, De Runners, Vanilia, Seletti, I.Ma.Gi.N Jewels en Bronx shoes.

Hoofddorp

Te huur

Marktlaan 17

De winkelruimte is onderdeel van winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp, dé winkellocatie in Haarlemmermeer, met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca, zoals o.a. Blokker, Costes, JD Sports, Primark, Hema, Douglas, Flying Tiger, Mango, Zara en WE. De winkels van Vier Meren in Hoofddorp liggen maximaal 10 minuten lopen bij elkaar vandaar en het winkelcentrum is zeven dagen per week geopend. Tevens is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein.

Amsterdam

Te huur

Van Baerlestraat 26

De winkelruimte is gelegen in het fashion district, te midden van de P.C. Hooftstraat, het 5***** Conservatorium Hotel en het Museumplein waar o.a. het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Stedelijk museum te vinden zijn. Directe buren zijn The Society Shop, Vanilia en Miele.

Amsterdam

Te huur

Rozengracht 217

De Rozengracht in Amsterdam is een geliefde winkelstraat en ligt tussen de Prinsengracht en het Singel. De Rozengracht loopt dwars door de gezellige Jordaan heen. Men vindt hier geen ketens maar bijzondere en unieke zaakjes. Boetieks, speciale supermarkten, kappers, cafés en interieurwinkels, het aanbod in deze winkelstraat is groot. Meer dan 100 winkels en horecagelegenheden zijn hier gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 61

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Kerkstraat en de Leidsestraat, in de directe omgeving van o.a. New Zealand Auckland, Ted Baker, ICI Paris XL, Sunglass Hut, Abercrombie & Fitch, Timberland en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Huidenstraat 23

De winkelruimte is gelegen in de geliefde 9 straatjes, welke onderdeel uitmaken van de Amsterdamse grachtengordel. In de 9 straatjes bevinden zich (inter-) nationale winkelformules zoals o.a. COS, Filippa K., Replay, Fred Perry, Lincherie, We are Labels, Scotch & Soda, Ace & Tate en Skins. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix aan vintage boetieks, internationale hotelketens zoals W. en Andaz, alsmede hoogwaardige horeca.

Groningen

Te huur

Herestraat 50

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, in de directe omgeving van o.a. Zara, Ici Paris XL, McDonald’s, HEMA, Pull & Bear, JD, Snipes en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Heiligeweg 44

De Heiligeweg is gelegen tussen de Kalverstraat en de Leidsestraat/ Koningsplein. De winkelruimte ligt in de direct omgeving van o.a. Diesel, Nespresso, Scotch & Soda, All Saints, American Vintage, Puma, Kipling, &Other Stories en l’Étoile de Saint Honoré.

Amsterdam

Te huur

Beethovenstraat 9

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is een gezellige winkelstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod in verschillende prijsklassen. Verder zijn er enkele horecagelegenheden, waaronder het sfeervolle Italiaanse restaurant Ferilli’s, die de winkelbeleving in de straat versterken. De winkel is gelegen op de hoek van de Beethovenstraat en de Corellistraat, in de directe omgeving van Gebr. Winter, Spiegelgracht Juweliers, Joe & The Juice, Ici Paris XL, Douglas, Boekhandel Van Rossum en andere nationale - en internationale retailers.

Rotterdam

Te huur

Korte Lijnbaan 2

De winkelruimte is gelegen aan de Korte Lijnbaan 2 in Rotterdam, vlakbij de kruising met het Stadhuisplein. Aan dit plein zijn grote retailers zoals Bershka en Pull & Bear gevestigd. Tevens zijn er in de directe omgeving bekende merken zoals Pepe Jeans, Rituals, Score, Superstar, Aspact, Nike, Men at Work en vele anderen vertegenwoordigd.

Groningen

Te huur

Vismarkt 14

De winkelruimte is gelegen in de binnenstad van Groningen, in de directe omgeving van o.a. Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Nespresso, Travelbags, Closed Sandwich en vele andere nationale - en internationale retailers.

Groningen

Te huur

Akerkhof 49

De winkelruimte is gelegen in de binnenstad van Groningen, in de directe omgeving van o.a. Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Nespresso, Travelbags, Closed, Sandwich en vele andere nationale - en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 37

De winkelruimte is gelegen aan de Utrechtsestraat in Amsterdam, nabij het Rembrandtplein. De straat kenmerkt zich door een mix van hoogwaardige boetieks van zowel nationale- als internationale retailers. Gelegen in de directe omgeving van o.a. We are Labels, Wijck, Salon Lingerie, Moss Copenhagen, Samsøe & Samsøe en Cavallaro.

Amsterdam

Te huur

Singel 348

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Singel en de Oude Spiegelstraat in het centrum van Amsterdam, nabij de Spuistraat en de populaire 9 straatjes, waar merken zoals COS, Carhartt, Filippa K., Levi’s, Ba&sh, Scotch & Soda, Fred Perry, Replay en American Vintage vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Van Eeghenstraat 82

De kantoorruimte is gelegen in het souterrain van het “Rode Kasteel”, direct aan het Vondelpark en in de directe omgeving van de Willemsparkweg en de Cornelis Schuytstraat, waar vele nationale en internationale retailers zijn gevestigd.