Winkelpanden te huur


Haarlem

Te huur

Grote Houtstraat 183

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Houtstraat, in de directe omgeving van o.a. Hema, Bakkerij Van Vessem, Ulla Popken, Jutka & Riska en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Spiegelgracht 21

Gelegen in het bekende “Spiegelkwartier” tussen het Rijksmuseum en de Herengracht, het hart van de nationale kunst- en antiekhandel, waar tevens de bekende restaurants Pasta e Basta, RED en Buffet van Odette gevestigd zijn.

Amsterdam

Te huur

1e Jacob van Campenstraat 60-64

De winkelruimte is gelegen in de Pijp, nabij de Heineken Experience en de Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat waar vele winkels en horecagelegenheden gelegen zijn.

Haarlem

Te huur

Warmoesstraat 27

De winkelruimte is gelegen in de Gouden Straatjes van Haarlem, in de directe omgeving zijn Hugo Boss, Strellson, Schaap & Citroen, Summum, No Label, Toni & Guy, Wolford, MEENT en vele andere nationale - en internationale retailmerken aanwezig.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 65

De winkelruimte is gelegen om de hoek van de Albert Cuyp markt en in de directe omgeving van o.a. Etos, McDonald’s, Odido, HEMA, Blokker en tegenover de nieuwe C&A. Tevens ligt de winkelruimte zeer centraal ten opzichte van beide in- en uitgangen van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, vlakbij de Ceintuurbaan en het Sarphatipark.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 288-292

Het object is gelegen in de gezellige Kinkerstraat met een diversiteit aan winkels zoals o.a. Hema, Decathlon, Praxis City, Blokker, Zeeman en Vodafone, (lunch)cafés, koffietenten alsmede de Ten Katemarkt. Hotspot “De Hallen” is een begrip in de omgeving: gezellig borrelen, lunchen of dineren, naar de bioscoop, de kapper of de bieb, het kan allemaal in deze voormalige, verbouwde en monumentale tramremise. Deze wijk grenst aan de Jordaan en daarmee aan het gehele Centrum. De Overtoom is tevens nabij en deze sluit aan op het welbekende Vondelpark. Om de hoek ligt de wijk “Jan Eef”, een eveneens hippe buurt die ondertussen vele trendy cafeetjes en restaurants biedt (o.a. Zurich, Barbaarsch & Barspek).

Haarlem

Te huur

Warmoesstraat 24

De winkelruimte is gelegen in de Gouden Straatjes van Haarlem, in de directe omgeving zijn Hugo Boss, Strellson, Schaap & Citroen, Summum, No Label, Toni & Guy, Wolford, MEENT en vele andere nationale - en internationale retailmerken aanwezig.

Den Haag

Te huur

Spuistraat 18

De winkelruimte is gelegen op A1 stand op het beste punt van de Spuistraat, tussen Just Brands en WE Fashion en in de directe omgeving van o.a. Bath & Body Works, LEGO, Aerie, Coco & Sebas, Foot Locker, Rituals, JD, Levi’s en Mediamarkt.

Amsterdam

Te huur

Wolvenstraat 14

De gerenoveerde winkelruimte is gelegen in de beroemde 9 straatjes van Amsterdam. In deze straatjes zijn nationale - en internationale formules gevestigd, zoals Scotch & Soda, Guess, Essentiel Antwerp, Rain Couture, Skins, North Face, Ganni, COS, Dr Martens, Replay en American Vintage. Naast deze merken bieden de 9 straatjes een mix van vintage boutiques, internationale hotelketens zoals W., Andaz, Pulitzer alsmede hoogwaardige bars en restaurants.

Amsterdam

Te huur

Gerard Doustraat 75

Gelegen in stadsdeel De Pijp aan de Gerard Doustraat met in de directe omgeving de Ferdinand Bolstraat, voor de dagelijkse boodschappen, het Heinekenplein en de Albert Cuypmarkt. De wijk heeft een groot scala aan leuke en bijzondere winkeltjes, koffietentjes, fantastische restaurants, allemaal op loopafstand.

Amsterdam

Te huur

Koningsplein 7-9

De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.a. Starbucks, Arket , Bimba y Lola en de Leidsestraat , Heiligeweg en Kalverstraat waar vele nationale en internationale retailers vertegenwoordigd zijn.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 163

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, Manfield, Costes, G-Star Raw, H&M, Monki en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Utrechtsestraat 79

De winkelruimte is gelegen aan de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, in de directe nabijheid van o.a. Sissy-Boy, Mobilia, Aesop, Bolio, Carhartt, Filippa K, Rituals en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Hobbemastraat 2-2A

De winkel-/horecaruimte is gelegen aan de Hobbemastraat, om de hoek van de P.C. Hooftstraat en in de directe omgeving van het Vondelpark, het Max Euweplein en het Leidseplein. Het object ligt naast de Denham Flagshipstore en in directe omgeving van o.a. Romeo Vetro, G-Star Raw, Canada Goose en Profuomo.

Amsterdam

Te huur

Ferdinand Bolstraat 4

De winkelruimte is gelegen aan het begin van Ferdinand Bolstraat in Amsterdam Zuid. De Ferdinand Bolstraat kenmerkt zicht door formules zoals o.a. America Today, WE, Joe & The Juice, Hünkemöller, Holland & Barrett, Etos, McDonald’s, Hema en Blokker alsmede diverse horecagelegenheden. Het object situeert zich direct tegenover het Marie Heinekenplein en om de hoek van de Heineken Experience. Tevens ligt de winkelruimte centraal ten opzichte van het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn.

Amsterdam

Te huur

Olympiaplein 162

De te renoveren winkelruimte, gelegen aan het Olympiaplein in stadsdeel Zuid, tussen de DA Drogisterij en Marqt-Ekoplaza, nabij Spagettheria, alsmede de befaamde bakker Le Fournil, Coffee District, modezaak Wash, Oliver Green en fromagerie L’amuse.

Amsterdam

Te huur

Kalverstraat 194

De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat, de hoofdwinkelstraat van Amsterdam, in de directe omgeving van o.a. Hollister, Superdry, Nike Store, Esprit, G-Star Raw, JOTT en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

August Allebéplein 43-45 - Unit 1

In 2010 is besloten om het August Allebéplein en de directe omgeving te vernieuwen waarbij 6 woonblokken worden gerenoveerd en het August Allebéplein zelf is opnieuw ingericht. Door deze vernieuwing is het August Allebéplein een aantrekkelijk plein geworden, dat het hart vormt van de wijk Overtoomse Veld. Op het plein zijn voornamelijk winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine speciaalzaken gevestigd.

Amsterdam

Te huur

Keizersgracht 506

De winkelruimte is gelegen aan de Keizersgracht, om de hoek van de Leidsestraat en in de directe omgeving van o.a. Falke, Rituals, Paul Warmer, NIO House, Lululemon, Patrizia Pepe, Brandy & Melville en Ted Baker.

Arnhem

Te huur

Vijzelstraat 23

De winkelruimte is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Arnhem, in de directe omgeving van o.a. Primark, The Society Shop, Vanilia, Score, Intimissimi, Cotton Club, Snipes, Nespresso en vele andere nationale en internationale retailers.

Amsterdam

Te huur

Kinkerstraat 189-191

De Kinkerstraat is een levendige en diverse straat, om de hoek van de populaire Foodhallen en de Ten Kate markt. In de Kinkerstraat zijn o.a. gevestigd Decathlon, Hema, Hunkemöller, WE, alsmede winkels voor de dagelijkse benodigdheden en diverse horecagelegenheden.

Amsterdam

Te huur

Cornelis Schuytstraat 16

De winkelruimte is gelegen aan de Cornelis Schuytstraat, deze kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel hoogwaardige modezaken, zoals Repeat, Bellerose, Closed, 10Days en Manwood, alsmede populaire horecazaken als Brasserie de Joffers, Van Dam Brasserie, Sardegna, Le Pain Quotidien en Joe & The Juice. Voor de dagelijkse boodschappen is er een gevarieerd aanbod zoals Organics supermarkt, viswinkel Visque, slagerij De Schuyt en Groentenier Tom Ensink.

Maastricht

Te huur

Grote Staat 44

De winkelruimte is gelegen aan de Grote Staat 44 in Maastricht, een autovrije winkelstraat in het centrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Holland & Barrett, Kiko Milano, Vans, Footlocker, Rituals en C&A.

Amsterdam

Te huur

Leidsestraat 60-62

De winkelruimte is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Amsterdam, in de directe nabijheid van o.a., Ted Baker, Timberland, Camper, Subdued, Pandora, Brandy & Melville en Paul Warmer.