Studio HENK opent winter 2021/2022 een nieuwe flagshipstore aan de Rozengracht 204-210 in Amsterdam.

Share

Larissa Popelier

29 september 2021

De derde winkel van het Nederlandse designmerk huist in een monumentaal pand, dat speciaal voor Studio HENK in ere hersteld is. De nieuwe flagshipstore heeft een oppervlakte van bijna 1.000 m2 – verdeeld over drie etages – en is daarmee de grootste en meest uitgebreide winkel van Studio HENK.

Studio HENK is in de afgelopen zeven jaar gegroeid van een start-up tot een snelgroeiend designmerk met als missie een zero-waste toekomst waarbij niets in de waardeketen wordt verspild. Het bedrijf, met duurzaamheid als één van de belangrijkste kernwaarden, brengt volledig customisable meubels van hoge kwaliteit op de markt die worden ontworpen door hun in-house product design team. 

Expansie in binnen -/ en buitenland

Het Nederlandse designmerk heeft flagshipstores in Amsterdam en Antwerpen en meer dan 75 verkooppunten in de Benelux. De winkel aan de Rozengracht is de eerste in een reeks te openen Studio HENK- winkels. Het bedrijf is van plan om het komende jaar verder uit te breiden binnen grote steden in Nederland en België. Daarnaast heeft Studio HENK verdere groeiplannen en grote ambities voor internationale expansie, waarbij een omnichannel-aanpak een belangrijk onderdeel is van het (toekomstige) succes.

B&O RETAIL vertegenwoordigde de verhuurder Holdingmaatschappij Smitshuyzen B.V. in deze transactie.