Nespresso opent een nieuwe boutique aan de Van Baerlestraat in Amsterdam

Share

Larissa Popelier

1 september 2022

Begin 2023 opent Nespresso een gloednieuwe Boutique in hartje Amsterdam, op de hoek van de van Baerlestraat en de Willemsparkweg. De nieuwe locatie heeft een totale oppervlakte van 468 vierkante meter, waarvan circa 150 vierkante meter als winkelvloer wordt ingericht volgens het nieuwste winkelconcept dat momenteel enkel nog in Londen en Lausanne te vinden is.

Nestlé Nespresso SA is een toonaangevende pionier op het gebied van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. Met een verkoop gericht op zowel de consumenten als zakelijke markt hoopt Nespresso met de komst van deze Boutique de consument te blijven verrassen en nieuwe ervaringen te kunnen bieden.

Het hoofdkantoor van Nespresso is gevestigd in het Zwitserse Vevey. Het bedrijf is actief in 81 landen en heeft meer dan 13.000 werknemers. In 2022 opereert het bedrijf in een wereldwijd retailnetwerk van 802 boutiques, waarvan 13 in Nederland.

B&O Retail vertegenwoordigde de verhuurder in deze transactie. Tussen partijen zijn marktconforme condities overeengekomen.