Kelly’s Expat Shopping opent een winkelruimte aan de Kinkerstraat

Share

Larissa Popelier

4 juli 2024

Kelly’s Expat Shopping opent 4 juli 2024 haar 6e winkel met een totale oppervlakte van circa 178 m² aan de Kinkerstraat 189-191 in Amsterdam. Verhuurder IEF heeft het pand afgelopen jaar grondig gerenoveerd. Er is onder andere extra hoogte aangebracht en het front aan de Kinkerstraat is voorzien van een nieuwe moderne glazen pui.

Kelly’s Expat Shopping is de grootste Britse & Amerikaanse supermarkt van Nederland met een assortiment van meer dan 3000 producten die wekelijks worden uitgebreid. Kelly’s Expat Shopping is al meer dan 10 jaar de huisleverancier van de expatgemeenschap en alle andere liefhebbers van Britse en Amerikaanse producten. Naast de winkel aan de Kinkerstraat, heeft Kelly’s Expat Shopping vestigingen in Den Haag, Wassenaar, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

B&O Retail vertegenwoordigde de verhuurder, IEF in deze transactie.

IEF is een vastgoedinvesteerder en manager gespecialiseerd in het structureren en optimaliseren van ingewikkelde vastgoedtransacties. IEF heeft de afgelopen decennia diverse grote vastgoedfondsen gecreëerd in commercieel vastgoed met een focus op winkelvastgoed in de belangrijkste winkelsteden van Nederland.