B&O Retail zijn winkelmakelaars, gevestigd in Amsterdam.

B&O Retail is een boutique kantoor gespecialiseerd in winkelruimten op A1 locaties in de 15-20 grote steden van Nederland. Wij adviseren retailers, particuliere- en institutionele beleggers/ontwikkelaars zowel nationaal als internationaal. Onze dienstverlening bestaat uit het adviseren bij huur, verhuur, koop, verkoop en huurprijsherzieningen. B&O Retail is onderdeel van The International Retail Network, wat bestaat uit vergelijkbare in retail gespecialiseerde kantoren uit verschillende landen in de wereld. Voor meer informatie over onze internationale partners zie de website http://www.theinternationalretailnetwork.com/.

Binnen B&O Retail werken wij met een enthousiast team en er is een goede- en informele werksfeer. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Ervaren Retail Property Consultant (ft/40 uur)

Wat houdt het werk in?

De werkzaamheden bestaan uit het adviseren en bemiddelen bij zowel huur als koop en eventueel huurprijsherzieningen van winkelruimten op A1 winkelstand in de grote steden van Nederland. Hierbij werk je nauw samen met de andere consultants van B&O Retail.

Wat bieden wij jou?

Uitstekende honorering en secundaire voorwaarden
Opleidings-/ en trainingsmogelijkheden
Uitdagende projecten
Doorgroeimogelijkheden

Dit alles in overeenstemming met jouw ervaring, ontwikkeling en prestaties.       

Deze functie vereist van jou:

3 tot 5 jaar relevante werkervaring als bedrijfsmakelaar (bij voorkeur in de retail makelaardij)
Minimaal HBO geschoold
Een vastgoedopleiding is een pré

Ben jij prettig in de omgang, deskundig, integer, daadkrachtig, commercieel, dealgericht, onderhandelingsbekwaam, enthousiast, teamgericht, dienstverlenend en heb jij een duidelijke affiniteit met vastgoed?

Stuur dan jouw sollicitatie voorzien van CV naar:

B&O RETAIL
T.a.v. de heer mr. S.A.I. Kelderman BBA RM MRICS
J.J. Viottastraat 43
1071 JP Amsterdam
E-mail: partner@b-en-o.nl

Share this:
Twitter iconFacebook iconLinkedIn iconPrint HTML logo