Haarlemmerdijk 146

Amsterdam · Te koop

Beschrijving

Een unieke mogelijkheid, om zelf te wonen, voor een investering, voor verhuur of een combinatie van mogelijkheden. Dit bijzonder authentieke herenhuis aan de Haarlemmerdijk biedt dankzij de uitstekende indeling vele mogelijkheden waardoor het naast een heerlijk woonhuis, ook een prima investeringsobject is. Uniek is de combinatie, een geheel herenhuis met tuin (55m2), een ruim dakterras (17m2) met vrij uitzicht, de origineel bewaard gebleven stijlkamer, en heeft diverse stijlkenmerken, zoals de ronde glazen voorpui, trappenhuis etc. De salon is volledig door interieurbouwer onderhanden genomen en met een hoog afwerkingsniveau uitgevoerd. Het pand heeft karakter en historie en is gedegen onderhouden zowel binnen als buiten. Het volledige pand met 5 bouwlagen, op eigen grond, is gelegen aan de Haarlemmerdijk 146 in Amsterdam en bestaat uit twee zelfstandige woonruimtes en een winkel/bedrijf op de begane grond, klasse A huurder. De woningen worden leeg opgeleverd. De bovenwoningen kunnen ook in zijn geheel als een drielaags bovenwoning worden bewoond.

OMGEVING

Door de locatie, vlakbij de Prinsengracht en de Jordaan, nabij het centrum, toch is het gelegen in een rustig deel nabij het Westerpark. Je vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels en kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants, koffietentjes en zelfs de oudste bioscoop The Movies in Amsterdam. De wijk heeft dan ook relatief jonge bewoners. De uitvalswegen naar de A10 zijn snel te bereiken en kennen een lage filedruk. Parkeren kan op de 150 meter gelegen ondergrondse parkeergarage van Qpark met een parkeervergunning van de gemeente.

 

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente: Amsterdam, Sectie: L, Nummer: 6409. Kadastrale grootte: 1 are en 11 centiare

Bijzonderheid: Gelegen op eigen grond (geen erfpacht)

 

INDELING

De 1e verdieping is een woning met een gebruiksoppervlakte van 52 m2. Aan de voorzijde is een prachtige stijlkamer met een plafond met een middenstuk versierd met renaissance ornamenten. Het interieur is volledig authentiek met de oorspronkelijke en in goede staat zijnde houten lambrisering, en-suite doorgang en voorzien van twee marmeren haarden. Het heeft de volgende indeling: Entree, hal, woonkamer met open keuken, moderne badkamer met douche en zwevende toilet. De woning wordt leeg opgeleverd. De etage is voorzien van moderne HR-ketel aan te sturen per WIFI/app van het Homatic systeem. Nooit meer onverwacht verbruik en vooral inzicht en controle.

 

Op de 2e en 3e etage is gelegen een dubbelbovenhuis van 85m2. Tevens toegang via de 3e etage tot lichte patio (8 m2) en trap naar het dakterras (17m2) met vrij uitzicht over de hele stad. Entree, hal, badkamer met ligbad, douche en wc, woonkamer/slaapkamer. Het dubbelbovenhuis wordt leeg opgeleverd. Dubbelbovenhuis is voorzien van moderne HR-ketel aan te sturen via WIFI/app van het Homatic systeem. Nooit meer onverwacht verbruik en vooral inzicht en controle.

 

Info begane grond / souterrain

De begane grond is in gebruik als kapperszaak met schoonheidsbehandelingen.

 

HUURGEGEVENS – Haarlemmerdijk 146, winkelruimte

Oppervlakte: Circa 58,6 m² bvo begane grond en entresol, en souterrain, circa 18,5 bvo schuur (16m2) en een tuin van circa 35 m².

Huurder: klasse A debiteur, goedlopende salon, heren/dames kapper en schoonheidssalon.

Huurcontract: ROZ model artikel 7:290 BW Bedrijfsruimte, versie 2012.

Ingangsdatum: 1 januari 2020

Huurtermijn: 3 jaar + 3 verlengingsjaren

De huurster van de winkel betaalt per 01 januari 2023 € 28.800,– per jaar.

Zekerheidsinstelling: Geen

Indexering: Geen indexering tot en met 31 december 2025

Tevens behoren een schuur van circa 18,5 m2 bvo en een tuin van circa 35 m2 bij de begane grond.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze diensten, of heeft u een specifieke wens of vraag? Laat het ons weten!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.